Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Звездите готвят в Пето Авеню

отпечатай новината

07.12.2012 15:15 | Видян 1842 пъти

Звездите готвят в Пето Авеню

Супер интересна инициатива подготвят в шикозния ресторант 5-то Авеню. В началото на месец януари, притежателката на фамозния имот Ангелина Кънчева ще привлече звезди, които да готвят и представят своите кулинарни умения в рамките на една вечер.

Сред поканените са пластичния хирург д-р Николай Георгиев и съпругата му Елвира Георгиева, Гала, шеф Сидония Радева, лорд Евгени Минчев, Тодор Гаджалов от Гласът на България.

Ресторантът се помещава в стара градска къща в центъра на София на Раковска 174 . Цените варират между 20 и 40 лева на човек. Състои се от 80 места вътре разположени на два уникални по дизайн етажа, малък бар и още 55 места в нашата прохладна лятна градина с външен бар.

Заведението предлага неповторима кухня от Латинска и Северна Америка, която се приготвя с екзотични подправки, пише Супер 19'.

Само тук може да опитате оригинални Бъфало крила, Сейнт Луис и Джак Даниелс ребра,Телешки Стейкове приготвени по желание на клиента и автентичен чийзкейк. Обедното меню ще ви изненада ежедневно с различни и интересни предложения.

Всеки месец ресторантът предлага постоянни промоции на някои от своите артикули. Богатата им винена листа включва вина за всеки вкус от нов и стар свят.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !