Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Люси Дяковска: Накарах майка ми да се гордее с мен

отпечатай новината

21.11.2012 19:00 | Видян 7181 пъти | Гласували 1

Люси Дяковска: Накарах майка ми да се гордее с мен

Люси Дяковска е известна като червенокосата певица от групата No angels. Разбира, че е известна на 16 февруари 2011 година, когато по време на предствянето на групата публиката полудява и нашето момиче за първи път вижда плакат с нейното име и снимка име, а хиляди хора пеят заедно с нея, пише Супер 19'.

"В момента, в който изляза на сцената, се чувствам като най-големия човек на света, макар че съм само 1.60”, разказа Люси. Тя влезе в Къщата, за да играе една изключително интересна игра. Във ВИП Брадър бе и нейното гадже Камелия, която в началото имаше тайна мисия да се представя на изоставена принцеса.

"Искам да бъда добър пример за младите хора, защото мисля, че съм човек, който може да даде добър пример”, призна Люси преди да прекрачи прага на Къщата.

Люси бе вокалистката на мултиплатинената немска гърл банда No Angels и член на журито на втория сезон на Music Idol и на последния десети сезон на немското шоу Popstars, чрез което започна музикалната й кариера.

Люси, как е животът извън Къщата?

Чувствам се много добре. Моята цел беше да преживея нещо, с което винаги съм мислела, че няма да мога да се справя. Не толкова физическо, колкото духовно предизвикателство. Мисля, че исках да се подложа на това изпитание и да видя дали наистина съм достигнала до някакъв етап от живота си. И равносметката е, че сякаш съм ги постигнала тези неща. Доста премислям всичко и съм по-улегнала.

Кой трябваше да спечели играта?

Никога не съм била по прогнозите. Аз естествено бях за Камелия и винаги ще заставам зад нея. Не мисля обаче, че Ками искаше да носи титлата ВИП Брадър, защото  първо тя не се чувства като ВИП и второ няма нищо общо с медиите. Поради спонтанни обстоятелства тя попадна в Къщата и изигра една хубава роля като Софи.

Лично аз намерих начин да бъда умерена вътре, защото когато има толкова много хора на едно място, искаш да не досаждаш на другите, да им дадеш пространство. Моето притеснение също беше дали ще се справя с ежедневното напрежение, без което не можех да си представя живота ми.

С какво те промени участието ти в тв риалити?

Направи нашата връзка с Камелия по-силна и по-стабилна. Едно такова подобно съжителство, на едно тясно място и за толкова дълго време, без да имаш възможност да избягаш, означава, че връзкатата ти вече е доста укрепена. Аз излязох с впечатлението, че два месеца затворени на едно място, въобще не успяха да ни бутнат, ние сме една гранитна скала с Ками. /смее се/

Създаде ли нови приятелства в Къщата?

Успях да се срещна с много интересни хора, които  нямат нищо общо с моята професия. С Ники от Сървайвър станах по-близка. Тези екстремни неща, които той прави винаги много са ме привличали. Рядко съм имала възможността да ги изживея, но усещам, че на по-стари години ще го направя.

Искам да се катеря по планини, да карам мотор... Ако майка ми ги чуе тези неща, ще каже: „Ти си чисто луда. Сядай си вкъщи и си гледай пеенето“.  Това беше един от хората, с който всъщност много си допаднахме като енергия и като сила на мислене и желание. И двамата искахме да се борим, не за титлата, а просто да изпълняваме мисии. Другият човек беше Юлиян.

Той успя да ме върне в моето минало свързано с  класическата музика. С него водих много хубави разговори за семейството, за ценностите, почувствах го като баща. Видях го в приятелска роля, защото баща ми също го виждам повече като приятел. Юлиян е изживял много повече от мен и знае наистина много неща.

Иван Ласкин пък  бе човекът, който симпатизираше на нашата връзка с Камелия. Той ни прие, защото  ни усети.  Много е бурен, емоционален и експресивен и никога не скри чувствата си. Иван ме вдъхнови с начина си да обича. Аз видях себе си в неговото поведение, въпреки че аз се разкривам в по-тесни кръгове.

Той изля толкова много поезия по отношение на любовта си към неговата прекрасна съпруга. Това беше момента, в който аз се влюбих в него /смее се/ и знам, че Александра не приема директно моите думи.

Мариана Попова заяви пред нас, че ти си я чувствала като конкуренция?

Няма такова нещо, поне от моя страна. Аз не съм изпълнител в България, за да има някаква конкуренция между нас. Все пак моята кариера е в Германия и не виждам да имаме допирни точки.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !