Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Христо Стоичков: Аз майка нямам!

отпечатай новината

14.11.2012 09:30 | Видян 4465 пъти

Христо Стоичков: Аз майка нямам!

Скандалът между Христо Стоичков и родителите му е на път да изригне с нова сила, след като на бял свят излезе биографичният филм за легендарния футболист. В него няма нито секунда за майка му и баща му, при положение че и двамата са живи и здрави. Пенка и Стоичко Стоичкови дори не бяха поканени на премиерната прожекция на продукцията в България миналата седмица, пише Всеки ден.

Оказа се, че Христо изрично е настоял майка му и баща му да не бъдат показвани в творбата. Звезда №1 на българския футбол поставил условие на режисьора Борислав Колев да не включва родителите му във филма, тъй като те нямали никакво отношение както към неговата кариера, така и към формирането на чепатия му характер.

На опита на екипа да го убеди, че все пак при живи родители е редно те да бъдат показани и интервюирани, макар и за минута, Ицо просъскал през зъби: "Аз майка нямам! Това са ми условията, ако искате да има филм изобщо", разправят потресени хора от екипа.

Това показва, че Ицо до ден-днешен е в сложни отношения с родителите си. За пръв път скандалите във фамилия Стоичкови бяха изведени на бял свят от седмичника Уикенд през 2008 г. Тогава Пенка и Стоичко дадоха и интервюта по телевизиите, в които потвърдиха, че от години не са зървали очите на знаменития си син.

Документалната продукция е снимана през 2010-а и 2011-а година. Това показва, че отношенията в клана "Стоичкови" не са се подобрили, въпреки че и той, и родителите му вече се въздържат от медийни изявления по темата, пише още Всеки ден.

"Той се срамува от нас. Идвало ми е да му избода едното око и да му отрежа едното ухо, за да се сети откъде е тръгнал. Срам ни е от съседите. Крием и казваме, че се виждаме с Христо в Пловдив", заяви преди 3-4 години майка му леля Пенка. Тя с болка в гласа добави, че синът ѝ уважавал повече от нея тъща си Пепа и нея наричал "майко".

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !