Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Мариана Попова: И аз ще стана президент като Гоце

отпечатай новината

12.11.2012 18:00 | Видян 7276 пъти | Гласували 2

Мариана Попова: И аз ще стана президент като Гоце

Не искам да бъда звезда, аз съм едно добро момиче",  каза Мариана Попова при влизането си във ВИП Брадър. Попизпълнителката твърди, че известността помага най-вече в пазаруването. Разчита само на себе си и вярва в максимата, че на вълка му е дебел вратът, защото си върши работата сам. Не спестява нищо на никого, слага всички на мястото им и после съжалява. Когато обича и страда, била "на 100%". В Къщата тя успя да се сгоди за своята любим Ханес, с когото имат дъщеричка Мария-Магдалена, пише Супер 19'.

Как се чувствате вече извън Къщата?
Свободна, щастлива, видяла хубавата си къща и спала в моето си легло. С огромно очакване да нацелувам дъщеря си, която все още е при баба си. След като излязох, изгледах няколко пъти предложението за брак на Ханес, както и Бай Брадър, където ми беше любопитно да видя как ме имитират.

Наситина ли хората усетиха, че вашето място вече не е вътре и затова ви извадиха?
Смятам, че повечето усетиха моите нагласи. Зрителите ме обичат много,  което ме прави безкрайно щастлива. Аз просто ги помолих да ме измъкнат от  тази Къща, те ме чуха и го направиха.

Прогнозата ви за финала на шоуто?
Моят фаворит е Никол Стакулова, която е красива, умна, добродушна. Страхотен пример за младите хора в България. Орлин е на второ място. Той е артистичен, много емоционален и истински, красив мъж, пее много добре и има невероятна пластика. Освен това е всестранно развита личност и най-важното,  много е добронамарен към хората. Умее да ги обича и уважава. Фънки е на трето място в моята лична класация. Слагам го на тази позиция само заради псувните. Иначе е толкова истински и непринуден човек в радостта, в тъгата си, дори в омразата. Аз го преоткрих в тази Къща. Той е заразителен човек, който вдигаше тонуса в Къщата до такава степен, че нямаш време да изпадаш в тъжни моменти и неприятни ситуации. Грижеше се за всички, включително вечер идваше при всяка една жена галеше я по челото и я приспиваше.

Люси и Камелия ще останат ли до края на риалитито?
Не искам да злоупотребявам с техния казус и тяханата сексуална идентичност, защото любовта е навсякъде. Аз симпатизирам повече на Камелия. Усетих в Къщата, че Люси не ме харесва.  Тя явно ме чувства като жестока конкуренция на музикалната сцена,  и с право. Лично аз обаче нямам какво да си кажа с Люси.  За сметка на това Ками е страшен сладкиш, харесвам я и много се забавлявах с нея. Те са две много различни личности. Даже се шегувахме, че Люси видя неща от Камелия, които не беше виждала до този момент. Бих одобрила една такава победа. Въпреки че, Камелия не е ВИП, за мен тя е много по-специална и по-откровена. Ако зрителите им гласуват доверие, значи ние българите ще демонстрираме и толерантност към гей общността, което е страхотно.

Багата също е считан за фаворита във ВИП Брадър?
Багата е мълчалив, спи през повечето време, не влиза в излишни конфронтации и не е натрупал негативен актив. Аз не одобрявам това, че той проявява доста егоизъм в Къщата и мисли само за себе си. Показва, че абсолютно не му пука за нито един вътре, включително и за тези извън Къщата. В него ми липсва емоцията, сърцето, човекът, който е Ханес, този който ще си признае любовта пред цяла България и ще се разплаче. Всеки път, когато Златка страдаше за Благой, той не помръдваше. Всички знаехме, че има приятелка навън, но всички сме човеци и всеки има нужда от подкрепа. Аз лично продължавам да бъда приятелка с всички мои бивши гаджета и знам, че ако ги бяха вкарали вътре, и на мен ми беше станало лошо, някой от тях щеше да е до моето легло и да ми попива потта. Но хората са различни. Въпреки че Багата е световен шампион, за което му свалям шапка, не смятам че той е добрият, симпатичният, емоиционалният, готовият да се отзове съквартирнат, когото търси ВИП Брадър.  Дори и да спечели, аз му желая успех. Имаше моменти, в които той много искаше да си тръгне от Къщата, аз бях капитан и той ме помоли да го номинирам. Аз обаче бях честна и номинирах Юлиян. Не се сърдя обаче, че той все ме номинираше и твърдеше, че съм интригантка. Тези формати трябва да дават пример на хората. Живеем в трудно общество, където злобата е на преден план. Дано българите ме послушат, бих им казала: „Не избирайте Багата, Фънки е по-готин“.

Кои съквартиранти не понасяха истината?
Повечето от тях. Истината в Къщата се определяше от интригантство или лицемерие, думи, които повечето използваха без да знаят значението им. В крайна сметка аз си позволих да бъда истинска, защото първо разпологам с опит, второ със сериозен актив от приятели и фенове. Те ме познават такава и не исках отвън дори някой от най-близките ми да каже: "На к’во се прави сега, това не е истинската Мариана". Аз трябваше да казвам истината, смятам, че това е моето призвание и никога няма да спра да я казвам, колкото и да е неприятна за някой. 90% от хората в Къщата никога не са ми били важни и никога не съм общувала с тях, смятам така да бъде и за в бъдеще. Даже не ме интересува тяхното мнение. От тук насетне няма да гледам ВИП Брадър, дори няма да отворя Интернет, отказвам категорично да го правя.  Обичам да си казвам една мисъл: Небето над теб е високо, колкото ти пожелаеш.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !