Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Титлата на Мис Крокодил купена за 20 хил. долара

отпечатай новината

01.11.2012 09:45 | Видян 5638 пъти | Гласували 2

Титлата на Мис Крокодил купена за 20 хил. долара

Скандал избухна в Русия с новата титла на нашенката Антония Петрова, която спечели короната на "Мисис Русия" преди ден.

Според момичета, участвали в конкурса, всичко е било нагласено така, че българката да спечели. Първото ѝ място пък било купено с 20 000 долара. Парите платил бизнесменът Александър Бередин - мъж на Мис Крокодил, както е по-позната перничанката у нас.

Конкурентките на Петрова недоволстват и от факта, че тя не е никаква рускиня, а си е чиста българка. Нашенката е с двойно гражданство едва от февруари тази година, когато се омъжи за Александър Бередин. Участничките в конкурса подали оплакване, че не може Антония хем да е носителка на титлата "Мис България" и да е участвала като българка в международни надпревари за красота, хем да се закичи с "Мисис Русия" и в бъдеще да представлява и тази страна по света.

Въпреки протестите решението на журито е категорично и нашенката гордо носи поредната си корона.

Перничанката хвърли в потрес и България с новата си титла. След като бе избрана за мис у нас, тя буквално бе линчувана от публиката, защото не била достатъчно красива. Така ѝ бе лепнат и прякорът Мис Крокодил. С първото място в Москва обаче тя затваря устата на всичките си критици, защото спечели надпревара за хубост не къде да е, а в Русия, в която според световни класации се раждат най-красивите жени.

Българските й колежки обаче се присъединиха към недоволството на руските модели и обявиха, че Антония не може да представлява едновременно 2 страни по световни конкурси. "Самият факт, че се явява като московчанка, означава, че българската корона трябва да ѝ бъде отнета. Тя предаде титлата „Мис България", категорични са колежките й от модния бизнес.

Антония се премести в Москва със съпруга си по-рано тази година. Но българското ѝ гражданство все още е факт. Ето защо е пълен абсурд да се представя за гражданка на Русия, смятат запознати.

Източник: Всеки ден
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !