Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Мариана Попова вдига сватба в Къщата?

отпечатай новината

31.10.2012 09:00 | Видян 2994 пъти

Мариана Попова вдига сватба в Къщата?

Има много голяма вероятност Мариана Попова да облече булчинска рокля в Къщата на ВИП Брадър. Тази вечер една от участничките ще получи предложение за брак и се предполага, че именно тя ще е щастливката. В откровен разговор с Камелия Мариана сподели, че "любовта е само една и я познаваш по това, когато те разтърси целия, когато си влюбен до пълно самоотдаване, та чак до мазохизъм, когато тръпнеш от всяко докосване, когато ти си ти и едновременно той и изцяло сте се слели".

"Имам всичко. Имам Ханес, имаме си детенце, но никога не съм обличала бяла рокля. Така мечтая за бяла рокля", разнежи се Мариана и пророни няколко сълзи. Тя обаче не се утеши от сестринската прегръдка на Камелия и отиде да си поплаче на двора под дъжда. Певицата не за пръв път въздиша по любимия си, пише Блиц.

Запознати издават, че в специална шатра и под звуците на класическа музика, Ханес ще влезе в Къщата, а може и да не влезе, но тя ще получи огромен годежен пръстен с диаманти.

Има обаче и вероятност продуцентите да подхлъзват зрителите, защото е възможно Люси да е тази, която да изненада половинката си Камелия и да ѝ даде красив годежен пръстен, съобщава Блиц.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !