Човешкото око - отворената врата към...

Човешкото око - отворената врата към душата: Фото на...

Времето решава кой срещаш в живота си

Времето решава кой срещаш в живота си, сърцето ти решава...

Брутално изнасилване сбърка Люси

отпечатай новината

30.10.2012 14:45 | Видян 11209 пъти | Гласували 3

Брутално изнасилване сбърка Люси

Люси Дяковска , която сега гледаме във ВИП Брадър, наистина е преживяла истински драми в своя живот, които променят съдбата й завинаги, пише в новия си брой Супер 19'. Германия не е просто страната, в която тя се явява на кастинг за момичешка група, става част от No Angeles и яхва вълната на световната слава. Германия е нейното спасение...

Като тийнейджърка Люси Дяковска е била брутално изнасилена в родния си град Плевен. 17-годишната тогава девойка една вечер решава да излезе да се забавлява със свои приятелки в популярна местна дискотека. Онази вечер ще се окаже фатална за нея.
Певицата решава да си тръгне от заведението, тъй като имала вечерен час. До входа на бара я изпраща една от близките й, но именно там става грозната случка. Още преди да се е отправила към стоянката с таксита, непознат мъж я дръпва настрани и я

завлича в близките храсти

На метри от заведението извратенякът се гаври с Люси , докато момичето пищи и се бори. „Всичко се чуваше, охраната беше там, но не направи нищо”, спомня за Дяковска за ужаса. Гардовете изобщо не си дават труда да проверят откъде и защо идват виковете за помощ на момичето. Люси се срамува да се прибере у тях – цялата в синини, с окъсани дрехи. Болката, която изпитва е непоносима, но дори не отива до Бърза помощ.

На никого не споделя за случката

и решава да не дава показания в полицията. Според клюкари в Плевен Люси се е изплашила от човека, който й посяга. Тя наистина не го е познавала, но пък после разбира, че нерезът се движи в мутренски компании и всява страх в цяла Северна България. Този факт накланя везните, тя се затваря в себе си и отказва да търси отмъщение.
Люси преживява и друг ужасен инцидент, който променя тотално живота й, а най-вероятно - и ориентацията й. Още като тинейджърка тя движи в по-нестандартни компании в родния си град. Една от най-близките й приятелки е лесбийка, но по това време вокалистката на No Angeles си

има гадже - момче, което работи като барман в Плевен

Тогава много популярни са скинарите, които обикалят и раздават правосъдие. Един ден те попадат на аверката на Дяковска и тотално я смазват от бой. Момичето дълго време не успява да се оправи, а тази случка преобръща света на поп певицата. Люси решава завинаги да напусне България.
След като изкласява гимназия, тя е приета да учи танци и драма в Германия. Заминава да живее в чужбина, но все още изпитва носталгия и не прекъсва контактите с плевенските си приятели. Не къса и с тогавашното си гадже-момче, но след една година живот в Германия го зарязва.

Според мълвата зверското поругаване на честта преобръща наопаки живота на Дяковска, която избира да избяга от всички. Отива в Германия и започва живота си на чисто, като заради болезнения спомен и отвращението от онази нощ си обещава никога повече да не докосва мъж.

„Не ми пука какво се говори за мен по темата. Все едно да обявят за новина, че хетеросексуалният Орлин Горанов е забелязан да целува жена си Валя. Какво по-нормално от това?! От памтивека хората се делят на хетеросексуални и бисексуални“, коментира в тв интервю лесбийството си Люси. Пред медиите и публиката тя защитава пламенно обратната си ориентация, но това не се нрави особено на семейството й. Баща ѝ Любомир е изключително консервативен човек, който не харесва бунтарите и държи на общоприетите традиции.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !