Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Николета: Андреа ти си жалко мое копие

отпечатай новината

18.10.2012 13:00 | Видян 7167 пъти | Гласували 1

Николета: Андреа ти си жалко мое копие

Епична война се разгоря между две от най-красивите жени в България – Николета Лозанова и фолк певицата Андреа , заради чифт очила.

С уникалния аксесоар се снима първо Николета Лозанова и обра овациите на приятелите и почитателите си в социалната мрежа Фейсбук.

Две седмици по-кьсно Андреа се снима с абсолютно същите очила. Имитацията й разпали епична словесна битка, в която излязоха наяве дълго крити конфликти между популярните красавици.

"Николета Лозанова е номер едно – ти си жалко нейно копие„, написа близка приятелка на съпругата на Валери Божинов по адрес на Андреа . Госпожа Божинова очевидно не се притеснява от нападките по адрес на Андреа, защото одобрява всички негативни коментари.

„Ти само копи-пейст си можеш“, пък написа друга приятелка на Николета по адрес на Андреа .

Изгората на Кубрат Пулев от известно време насам упорито следва стъпките на Лозанова . Само дни след като Валери и Николета се върнаха от Италия, Кобрата и Андреа отпътуваха за Милано.

Подобно на бившата си приятелка, и фолк звездата Андреа не изпусна да сподели с почитателите си почивката в най-големи подробности.

Да се похвали какво е правила, къде е ходила, да покаже сладоледа който й е купил Кубрат и още куп какви ли не досадни детайли от ваканцията си.

За да не остане никакво съмнение, че двете са в непрекъсната конкуренция Андреа изкопира отново Николета . Плеймейтката си направи снимка за спомен на площад пълен с гълъби, а моментално след нея Андреа с ъщо не пропусна да се щракне в „гълъбова поза“.

Допреди няколко години Андреа и Николета бяха изключително близки приятелки. Госпожа Божинова дори се снима в клип на фолк дивата, където двете си размениха доста страстни ласки.

Техните отношенията обаче охладняват наскоро след като връзката на Николета с Валери става факт. Плеймейтката дори не пожела да покани на сватбата си бившата си приятелка.

 

източник: Галерия

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !