Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Саманта Фокс зацикли: България е много българска

отпечатай новината

14.10.2012 08:38 | Видян 5017 пъти

Саманта Фокс зацикли: България е много българска

Певицата Саманта Фокс реагира много неадекватно на въпроса какво знае за България. “България е много българска”, сепна се тя и опита да затапи репортерката Петя Дикова с въпроса “Ти какво знаеш за Лондон?”.
В предаването “Тази събота” на bTV 46-годишната англичанка разказа някои неща за кариерата си. Тя много се радвала, че в един момент на Острова тя, принцеса Даяна и Маргарет Тачър били най-сниманите жени. “За съжаление изгубихме Даяна. Горката Маги Тачър пък не е добре. Затова аз поемам”, каза “скромно” тя.

Един от любопитните моменти в живота й бил, когато я изключили от училище заради изгряващата й кариера. Тогава Саманта била на 16. Когато се прочула, обаче, директорът я помолил да се върне. Искал тя да бъде реклама на училището и да агитира родителите да си записват децата там. Вече попрочулата се певица, обаче, не искала да прави това. Тя теглила на директора една майна.

Саманта познавала и Фреди Меркюри. “Най-добрите рок звезди в света са най-земни”, каза тя за него.

По отношение на това, че образът й висеше по стени и билбордове навсякъде, включително и в кабините на българските шофьори, тя каза “Кое момиче не се радва да бъде навсякъде?”.

Оказа се, че лесбийката Фокс е много докачлива на тема сексуалната й ориентация. Съгласила се да даде интервюто при изричната уговорка да няма такива въпроси. При намека за неудобни въпроси тя се сопна и заплаши репортерката да внимава какво ще каже.

източник:Блиц
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !