Провокативната сладкарка Стефани...

Провокатната сладкарка Стефани е поредният участник,...

Деси Слава стана баба

Синът ѝ Майки я дари с внучка, която носи името на...

Христо Сираков: На Онтева не й стигат 3000 лева на месец

отпечатай новината

24.10.2007 13:58 | Видян 17088 пъти | Гласували 3

Христо Сираков: На Онтева не й стигат 3000 лева на месец

Бизнесменът Христо Сираков наистина ще съди майката на детето си Ирен Онтева. Ябълката на раздора е техният син Кристиян. Таткото поддържа обвиненията си в Горещо срещу манекенката, че  ограничава срещите с детето, не се грижи добре за малкия, а гледачката напуснала, тъй като не била почивала от януари. Заинтригувани какво се случва в отношенията между бившите звездни гаджета, а и за да бъдем обективни, потърсихме за коментар и двамата.
Когато се обадихме на Ирен, тя отказа да говори като се оправда, че е на среща, след което повече не ни вдигна телефона. За сметка на това пък, когато звъннахме на Христо, който беше в Италия, той сподели пред СЛАВА своята истина. Само ще напомним, че по-рано тази година Онтева се оплака в пресата, че той никак не бил щедър към нея и детето и така откри една битка, която сега се обръща срещу нея.

Господин Сираков, какви са мотивите Ви да съдите майката на детето си?
Тя не си гледа детето както трябва, поради което искам да взема правата, да си го гледам аз и да мога да го виждам.

В предаването Горещо казахте, че в дома на Онтева е ад и детегледачката напуснала. Какво точно имахте предвид?
Да, напусна, защото не е почивала месеци наред, което говори, че Ирен не го вижда това дете, или го вижда за по 5 – 10 минути. И не се грижи за него. Гледачката се занимава с малкия 2 години и половина. Детето е толкова привързано към нея, тя му е като майка. Сега Ирен трябва да търси друга детегледачка, не се знае и тя колко ще издържи! Въобще там е лудница!

Защо според Вас Ирен не се грижи за детето? Прекалено заета ли е или просто не се интересува?
Причините не ги знам, защото с нея не си говоря от година и половина.

Защо всъщност се разделихте?
Това тема за по-дълъг разговор. Много причини има, но няма значение в момента.

Изтъкнете поне основната.
Ами, същата, поради която не виждам детето – прекалено много пари иска!

Как стои въпросът с издръжката, след като сте признали детето?
Има издръжка и аз я плащам. Но просто начинът, по който си искат парите – все повече и повече, не е поносим. Затова спрях да давам безумни пари.

Парите за детето ли отиват?
Една част отиват за него. Давах по 3 хиляди лева на месец, а тя ми пусна едно писмо с адвокат, в което искаше още по 100 лв. на месец майчински, защото не съм й ги бил давал. След което трябваше да станат 3100 лв.

Как мислите, че ще успеете в съда? Все пак е по-трудно правата да бъдат дадени на бащата...
Да, трудно е, но трябва да се борим. Минимумът, който искам е да мога да го виждам, а в момента не мога. Дано да успея! Искам само да се разбере, че Ирен е един „балон”, който само взима детето и се снима с него по разни вестници и списания, за да си прави някаква тъпа реклама. Тя така или иначе ще гръмне някой ден!


В редакцията на СЛАВА получихме следното писмо от Ирен Онтева:

Уважаеми приятели журналисти,
Обръщам се към вас, поради  множеството от въпроси, които ми бяха отправени по повод изявлението на Христо Сираков в предаването Горещо, излъчено на 13 октомври по Нова телевизия.
1. На този етап не съм уведомена да е заведено дело към мен от бащата на детето ми -Христо Сираков, както е казал пред Горещо. За това не мога да коментирам подобни изявления.
2. Категорично заявявам, че не му е бил отказван достъп до сина ни. Само да поясня, че през последните месеци той не е проявявал интерес (дори по телефона) как живее детето!
3. Категорично заявявам, че издръжката на сина ни Кристиан е поета изцяло и само от мен. До този момент бащата не е демонстрирал каквато и да е загриженост по отглеждането на детето.
Надявам се всичко това да е достатъчно като информация.
 Молбата ми към всички Вас е да не злоупотребявате с думите ми.
Моля да не ми се задават повече въпроси по повод изявлението на Христо Сираков в предаването Горещо, излъчено на 13 октомври по Нова телевизия. 
Смятам темата за изчерпана.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !