Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Етнически скандал във "ВИП брадър"

отпечатай новината

22.09.2012 08:23 | Видян 2562 пъти

Етнически скандал във

Николай Мартинов и Бони се оказаха в центъра на първия сериозен конфликт, който възникна в Къщата на "ВИП брадър". Сървайвърът подхвърли няколко пиперливи намека към певицата заради ромския й произход. Част от останалите съквартиранти се постараха да успокоят Бони и да й обяснят, че няма смисъл да се засяга.
Фолк дивата за втори път се обижда заради заигравка с етническия й произход. Преди това тя обясни, че е смутена от името Манго, с което Николай Мартинов е кръстил кучето си. Малко преди да влезе в риалити шоуто, Бони се зарече, че ще влезе в политиката, за да помогне за ромската интеграция.

В същото време Къци Вапцаров спечели парти за рождения ден на Аксиния. Това му костваше изпълнението на тайна мисия, в която той бе предрешен в ролята на заек. Част от съквартирантите се трогнаха от саможертвата му, но други намериха в нея потвърждение на тезата, че г-н "Виск печели, риск губи" е готов на всичко, за да направи добро впечатление, с което да си намери по-лесно работа след излизането си от къщата на "ВИП брадър".

източник:Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !