Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Д-р Енчев пръсна 20 бона пo Теди Велинова

отпечатай новината

21.09.2012 16:45 | Видян 3917 пъти

Д-р Енчев пръсна 20 бона пo Теди Велинова

Пластичният хирург д-р Ангел Енчев не пести средства, за да угоди на любовницата си Теди Велинова. Двамата си спретнаха няколкодневна почивка на гръцкия остров Миконос, за която пръснаха около 20 бона, съобщи Уикенд.

В излежаване, ядене и пиене преминал престоят на Ангел Енчев и Теди Велинова на гръцка земя. Двойката отседнала в луксозен хотел на метри от плажа, на който всеки ден отмаряли. За разлика от Теди, която държала да събира тен, любовникът й не се отдалечавал от чадъра.

"Благодаря Ви д-р Енчев" се наливал с коктейли и четял списания до обяд, когато под ръка с Велинова се отправял към близкия ресторант.

У нас Енчев старателно гради имидж на скучен доктор, а на гръцка земя се проявил като доста палав. Хирургът изпробвал всички водни забавления, които се предлагали на острова.

Това е първата романтична почивка за Теди Велинова и Ангел Енчев. Двамата се загаджиха покрай работните си ангажименти, припомня „Уикенд“. Миналата година моделката се внедри в екипа на хирурга като стилист на новата му рекламна кампания. Бързо и ловко успя да спечели сърцето му, след като Енчев се разведе с дългогодишната си любов Милена.

Велинова и доктора дълго криеха връзката си. До признание се стигна едва преди няколко месеца. В светските среди пък се заговори, че Теди го е залюбила заради парите и положението му.

Д-р Ангел Енчев направил незначителни корекции във вида на любовницата си, оповести преди време той самият. Изразходил само спринцовка и половина ботокс, за да заличи бръчиците по челото и около очите й, но на бюста не посегнал. Теди го била увеличила преди време при друг хирург и Енчев го харесвал в сегашния му вид.

източник: Уикенд

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !