Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Памела избяга от къщата за вода и шопинг

отпечатай новината

18.09.2012 14:35 | Видян 3557 пъти | Гласували 1

Памела избяга от къщата за вода и шопинг

Суперзвездата Памела Андерсън избяга от Къщата на „Биг Брадър", пише сайтът Лайв спорт. Секссиконата не спала първата нощ при останалите съквартиранти, а в хотел

Андерсън се опитала да се изкъпе в 1,30 часа и вместо горещ душ, Памела била обляна с ледено студена вода. Причината – авария в Нови хан.


Топлофикация ни изложи и пред чужденците, вайкат се продуцентите на Брадъра. Ние си я знаем и сме свикнали, ама защо трябваше и Памела изпита на гърба си битовите проблеми на една българка!


Блянът за милиони мъже вдигнала скандал на продуцентите и им наредила да я изведат от Къщата. Актрисата пренощувала в софийския хотел, в който е настанена. Сутринта Андерсън отново не заминала за Нови хан, а се отправила на шопинг-тур. Както slava.bg писа снощи, багажът на русокосата дива изчезнал на летището и тя имаше спешна нужда от дрехи. Не беше сменяла или прала рокличката си от 3 дни. Русокосата дива все пак ще посети останалите ВИП-ове, за да „изгрее" във вечерната емисия на шоуто.


Тази вечер Памела обаче отново искала да спи на хотел, а утре сутрин си тръгва от България, отпращайки за Лос Анджелис.


Американката е гвоздеят на новия сезон на „ВИП Брадър". Памела Андерсън влезе вчера малко преди 22,00 часа в Къщата и предизвика небивал интерес у нас, като предаването по Нова ТВ се е гледало от над 900 000 зрители.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !