Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Юлиян Константинов: Веско Маринов ми пя на бала

отпечатай новината

18.09.2012 14:00 | Видян 2202 пъти

Юлиян Константинов: Веско Маринов ми пя на бала

Авторът на култовата песен „Родната полиция ни пази” Веселин Маринов се превърна в дъвка за устите на част от участниците във ВИП Брадър. Темата повдигна Кристина Патрашкова, която каза за него, че й бил „болна тема”. Юлиян Константинов пък обяви, че за пръв път го бел видял на абитуриентския си бал, където Веско Маринов имал участие с група „Импулс”.
Тук се намеси Мариана Попова, която каза, че много малко артисти са успели като него да затворят кръга. Той сам си правел всичко и е обиколил всички общини в страната. Последва известно заяждане в смисъл, че ако напише още една песен за родната полиция, ще обиколи общините още веднъж.

Патрашкова се присети за случай, свързан с Маринов: „Едни хора решават да се изгаврят с него. И му казват: „Г-н Маринов, ние сме от еди коя си фабрика. Имаме нова марка вафла. Вие бихте ли написали една песен за нашата вафла?” И той веднага: „Да! Дайте да се разберем, кога ще се обадите?”

Тук, като специалист по темата, се намесва оперният певец Константинов. „На запад от Драгоман хората имат агенти, обяснява той. И който иска, се обажда на агента за въпросната вафла. И агентът после казва: „Има тука една голяма глупост, ама дават много пари!” Ти питаш колко пари дават. Агентът казва примерно пет лева. Ти: „Ааа,не. Пет не, ама ако дадат 15...” Никога няма да пусна негово парче, ама това не означава, че няма фенове,” заключава Константинов.

източник:Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !