Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Глория и Преслава станаха първи дружки

отпечатай новината

14.09.2012 13:45 | Видян 4068 пъти | Гласували 1

Глория и Преслава станаха първи дружки

Глория и Преслава станаха първи дружки, пише Супер 19 минути в новия си брой.

Последната клюка около фолк певиците Глория и Преслава гласеше, че изпълнителките не се понасят. Според слуховете кралицата на поп фолка ненавиждала брюнетката, защото се опитвала да я измести от първото място. Застаряващата фолк дива направо не понасяла амбициозната Преси, твърдяха светски клюкари. Обявената за певица на годината от своя страна също недолюбвала особено колежката си и правела всичко възможно двете да не се засичат, носеше мълвата. На концерт в Асеновград обаче двете изпълнителки се проявиха като първи дружки Освен че пяха заедно една до друга на сцената, те се държаха и повече от приятелски зад кулисите. Игнорирайки шумната тълпа и феновете двете  звезди дори си клюкарствали заедно след края на събитието. През цялото време те не спирали да се смеят, твърдят потресени колежки на пайнерките.

Любимките на чалга феновете дори се разбрали да пият кафе в София. Според мълвата Гло упорито ухажвала Преслава, за да може гласовитата добричлийка да записва новите си песни в нейното студио в квартал Павлово, разкрива още вестникът.

След заслужена лятна ваканиця, Супер 19 минути се завръща по реповете от понеделник. Вестникът разказва подробности за Гло и как тя закъсала напоследък с финансите.

Известно е , че Галя от Две могили откри собствен музикален комплекс в гаража на къщата си. В началото на дейността си, там записвали повечето певачки на Пайнер, но заради сприхавия характер на Примата, повечето от тях предпочитали да си търсят други студия. Нищо чудно в най-скоро време любимките на фолк феновете да тръгнат и по съвместни участия, тъй като Гло съвсем го е закъсала с изявите си пред публика.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !