Дамиано от Монескин се съблича за...

Дамиано - лидерът на станалата култова италианска група...

Гала на българската култура в...

Гала концертът е част от артистичната инициатива на...

Рафи врътна кьобек на Галена

отпечатай новината

15.08.2012 12:15 | Видян 1725 пъти

Рафи врътна кьобек на Галена

Победителят в "X фактор" Рафи попадна под фотографския обектив на папараците с пияното си поведение в бургаска чалготека. Тийн идолът бе засечен да куфее в заведение, където същата вечер участие имаше фолк звездата Галена.

Арменецът бе в компанията на десетина свои авери, които се настаниха в тузарската част на клуба и заливаха отрано уиски с кола. Макар да бе в шоу, където чалгата нямаше място, Рафи се оказа доста добре запознат с актуалните фолк парчета. Нисичкият певец не спря да пляска и щрака с пръсти на фона на ориенталските ритми.

Най-силно обаче Богосян завъртя ханша, когато Галена се качи на сцената. Още след третата си песен певицата фокусира младия талант и веднага се отправи към сепарето му. Сблъсъкът между двете музикални култури - попа и фолка, стана достояние на всички присъстващи в клуба. Изпаднал в
неистова еуфория от допира си със звезда като изпълнителката на "Не тръгвайте с женени", Рафи се препоти от бесни гьобеци пред нея. Чалга дивата видимо остана доволна от приповдигнатото настроение на младия си колега и не спря да го поздравява на микрофона цяла вечер.

източник:Всеки ден


автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !