Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Ламбо не пуска сина си във ВИП Брадър

отпечатай новината

09.08.2012 13:30 | Видян 2285 пъти

Ламбо не пуска сина си във ВИП Брадър

10 хиляди лева предложили продуцентите на ВИП Брадър на извънбрачния син на Стефан Данаилов, Владимир, за да влезе в къщата, издаде Всеки ден. Касабов от Стъклен дом обаче категорично се противопоставил на това. Не искал единственият му наследник да го кепази пред цяла България. Той тутакси се обадил на майката на Владимир, Ирен Кривошиева и й забранил да пуска момчето в Къщата.

Организаторите на риалитито обаче убеждавали младежа, че в Къщата и от тв-екрана ще намери трибуна и ще може да проповядва идеите си по Божието слово. Така щял да събере последователи за собствената си църква, която от години мечтаел да създаде.

С парите пък щял да строи къщички за бездомни върху наследствен фамилен имот в Родопите. Владимир, който твърди, че единствен баща му е Бог, приел като предизвикателство влизането на Памела Андерсън в къщата и се заканил лично да я вкара в правия път, и то на чист английски.
Така че той победил волята на известния си родител и решително влиза в къщата на Големия брат. Сега най-после хората ще могат да проследят дали той наистина се къпе веднъж на десет дни и никога не поглежда в огледалото.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !