В новата реалност в Темата на NOVA

Как изкуственият интелект ни променя? Как влияе върху...

Сините в Hell's Kitchen загубиха...

Славейко, един от най-опитните готвачи в отбора на...

Валери и Николета разделени

отпечатай новината

17.07.2012 11:30 | Видян 4759 пъти | Гласували 1

Валери и Николета разделени

Най-одумваната светска двойка у нас – Николета Лозанова и Валери Божинов, е разделена от няколко дни, научи сензационно репортер на "Всеки ден”. Горещата клюка бе потвърдена от няколко независими източници, а футболиста и манекенката категорично отказват коментари.

Според запознати Валери и Николета са се разделили преди 10 дни след грандиозен скандал, заформен от манекенката. Тя потърсила сметка на футболиста защо не се прибира навреме и по каква причина на телефона му непрекъснато звънели непознати момичета.

„Ники е изнервена покрай грижите за малката Никол. Бебето се оказа огромна пречка в общуването за двамата. Въпреки че детето го гледат основно бабите и дядовците, то доста изнервя ситуацията между двамата. И Валери, и Николета не могат да издържат плача на бебето повече от ден. Млади са, живее им се, изобщо не са идеалният пример за родители”, разказват семейни приятели.

След остра размяна на реплики миналия петък Валери си събрал на бърза ръка нещата и се изнесъл от жилището, което обитава с красивата си съпруга. В момента той живеел напълно сам и се е върнал към староергенските си навици. Пред приятели пък футболистът разказал, че се чувствал напълно обсебен и имал нужда от „малко глътки свобода”. Интриганти подмятат, че след разлъката Божинов е засечен да си разменя SMS-и с актуална столична красавица.

Николета също не остана длъжна. След като се раздели с Валери, тя побърза да метне бебето на майка си и да отпраши на морето. Лозанова в момента отдъхва в курорта Слънчев бряг, където обаче не е сама.

Само преди броени дни законната все още съпруга на Божинов беше забелязана в прегръдките на чужд мъж. Оказа се, че новият обожател на палавата плеймейтка е не кой да е, а бившето гадже на фолк дивата Преслава Цветелин Маринов, по-известен като Цуни. Младият милионер отдавна се навърта около красавицата, но сега Николета явно е решила да отвърне на ласките му.

По всичко личи, че след като любовта на младия бизнесмен към едрогърдата пайнерка изфиряса само за няколко месеца, той се е насочил към още по-апетитна хапка в лицето на госпожа Божинова. В събота вечер двамата са били цяла нощ заедно – до сутринта, в една от хитовите дискотеки на плажа в Слънчев бряг. На всичкото отгоре и самата Николета пусна снимка, на която е прегърната с Цуни, във фейсбук страницата си.

„Цяла вечер Цуни поръчваше поздрави за нея. Комплиментите летяха непрекъснато. Всички бяха много учудени от разкрепостеното поведение на Николета. Явно наистина се е разделила с Валери”, разказват очевидци на горещото парти. След бурната нощ Лозанова е била изпратена до автомобила си от плевенския оборотен тарикат, който е поел с джипа си след нея.

Вчера нито Николета Лозанова, нито Валери Божинов пожелаха да коментират актуалната клюка. Новината за раздялата им идва само месец след като те направиха втора сватба – лятна венчавка на Малдивите.

„Това е временно скарване. Все пак имат дете, което много обичат. Ще се съберат пак, те и преди време се бяха посдърпали за няколко дни”, коментират в светските среди.

източник: "Всеки ден"

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !