Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Том Круз тормозел семейството си?

отпечатай новината

13.07.2012 12:00 | Видян 2511 пъти | Гласували 1

Том Круз тормозел семейството си?

Том Круз малтретирал съпругата си Кейти Холмс и държал дъщеря си Сури 5 месеца в стая без прозорци. Това твърди американското издание "Нешънъл инкуайърър" в новия си брой.

Заради тази своя публикация изданието си навлече гнева на звездата от "Мисията невъзможна" и адвокатите на актьора вече обявиха, че ще последва съдебен процес за клевета, съобщи агенция Ройтерс.

В репортажа изданието описва имението на Круз като "Дом на ужасите", където сциентологът дерибействал като истинско чудовище.

Актьорът държал всичко под строг контрол, превърнал брака на Кейти Холмс в непоносим кошмар. Той държал като малка пленница и 6-годишната Сури, за да свикне от малка със суровите догми на сциентологията, пише БТА.

Според екипа на Круз, репортажът е абсолютна измислица. Адвокатът на звездата Бърт Фийлдс обяснява, че материалът бил скалъпен и се оказал най-клеветническото писание, публикувано някога по адрес на клиента му. Юристите ще съдят издателите на "Нешънъл инкауйърър", защото материалът може да нанесе огромни материални и морални щети на холивудската звезда.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !