Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

“MAD Thursday Live Session” с Нина Николина и Калин Вельов

отпечатай новината

07.07.2008 11:45 | Видян 2925 пъти

“MAD Thursday Live Session” с Нина Николина и Калин Вельов

На 10 юни (четвъртък) MAD TV и Ялта, ви канят на последния за сезона “MAD Thursday Live Session”. Очакват ви горещи латино ритми на концерт-промоцията на Нина Николина и Калин Вельов. Музикантите ще представят дуетния си албум “Абсент”, на сцената на “MAD Thursday Live Session”.

Преди малко повече от година, вдъхновена от Куба, Нина Николина се свързва с Калин, за да направят заедно латино парче. Така, музикантите поставят началото на съвместната си работа и създаването на арт-проекта “Абсент”. Музиката им е симбиоза между латино във всичките му стилове, фламенко, чилаут, боса нова, бразил с карибски и аржентински елементи, съчетана с българска лирика.

MAD TV съдейства за популяризирането на артистите и техните музикални проекти, ротирайки през последните месеци в своя ефир клиповете на дуета, а само преди броени дни, Калин Вельов бе гост-музикант на третия “MAD Secret Concert by Coca-Cola” с Анелия. Дуетният албум на Нина и Калин “Абсент” включва пилотния сингъл “Как се случва любовта”, продължението “Всичко е игра”, Сънувай ме, Ароматен цвят, лятната Ча-Ча, Абсент и др., общо 12 съвместни композиции.

На 10 юли, в клуб Ялта, на сцената с Нина Николина и Калин Вельов ще излязат музикантите: Милен Кукошаров–пиано, Мартин Дойкин–контрабас, Стефан Кожухаров–барабани, тимбалес, Цветан Недялков–акустична китара, Дани Милев–акустична китара, Дани Тотев–акордеон, Ирина Стоянова–цигулка, Мишо Йосифов–тромпет, вокал, Мартин Ташев–тропмет, вокал, Вили Стоянов–тромбон, вокал и Ива Любомирова–флейта.

Интересното е, че обложката на албума е дело на самата Нина Николина. Тя съдържа кадри от фотоизложбата й, посветена на Куба. По този начин, музикантите ще представят в един уникален лайв на “MAD Thursday Live Session”, организиран от MAD TV и Ялта – „фотоизложба” и една излята музикална душа от Карибите.

За да разберете как може да бъдете гост на “MAD Thursday Live Session” с Нина Николина и Калин Вельов, следете ефира на  MAD TV!

Със специалното съдействие на верига магазини SPRIDER, MAD TV ще реализира заснемането на концерт-промоцията на музикантите. Шоуто ще се излъчи в началото на август.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !