Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Половинката на Графа в ареста за марихуана

отпечатай новината

03.07.2012 17:45 | Видян 3372 пъти

Половинката на Графа в ареста за марихуана

Дуетната половинка на Графа в актуалния хит "Дим да ме няма" - Борислав Димитров-Бобо, в лежал в ареста, защото са го хванали с марихуана, научи "Телграф".

"Бях в ареста за един месец, защото си изпуснах датата на делото. В ареста е скука. Най-много да научиш там някоя дяволия. Много се замислих, когато бях там. Ясно реших, че искам да се занимавам повече с музика, а не с простотии", заяви рапърът.

Преди години пък е бил наръган с нож, но за щастие леко, а пък нападателите му не ги хванали. Бобо е роден в България. Майка му е българка, а баща му гвинеец, но няма спомени за него.

"Цел в живота ми е да го намеря. Есента съм решил да отида до Гвинея и да го търся. Баща на моя приятелка, която също е наполовина гвинейка, познава моя баща и така. Ще търся баща си. Имам да
му задавам въпроси, които често съм си задавал. Защо ме е оставил? Защо не е баща на 100%? Защо го няма? Защо е оставил едно дете в чужда държава? Ей такива неща. Аз не знам какво е да имаш баща, за да кажа, че ми липсва. Не съм имал, не съм го чувствал", казва още музикантът.

снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !