Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Роналдо: Посвещавам двата гола на сина си

отпечатай новината

19.06.2012 10:15 | Видян 2225 пъти

Роналдо: Посвещавам двата гола на сина си

Звездата на Португалия Кристиано Роналдо посвети двата си гола срещу Холандия на сина си. Роналдо беше точен по веднъж в двете полувремена за 2:1 и прати тима си на четвъртфиналите.

“Много съм щастлив. Днес синът ми има рожден ден и посвещавам двата гола на него”, каза играчът на мача. “Ние си заслужихме мястото на четвъртфинал. Не спряхме нито за миг да вярваме, че ще успеем. Всички заслужаваме поздравления.

Трябва да мислим мач за мач. Целта ни бе да преминем първата фаза, и ето, че успяхме. Сега всичко вече е възможно. Срещу Чехия ще е много трудно, шансовете са 50-50, трябва да подходим с уважение към съперника”, добави Роналдо.

Роналдо получи отличието си за Играч на мача от бившия френски национал Кристиан Карембьо, и го сподели със съотборниците си: „За мен е удоволствие да получа този приз, и искам да го споделя с целия отбор, защото не можеш да побеждаваш сам. Всички заедно извоювахме успеха, Португалия изпълни целта си,“ завърши звездата на Реал Мадрид.

Треньорът на португалците Пауло Бенто също бе много щастлив. “Показахме нашата идентичност и редица идеи за игра. Това без съмнение е нашият най-добър мач, като изключим първите двадесет минути. Знаехме, че имаме капацитет да отговорим, да променяме нещата в мача, да изравним резултата. Днес бяхме много добри, но не бяхме слаби и срещу Германия и Дания. Загубихме само от Германия, която е един от най-титулуваните европейски отбори. Аз съм много горд”, каза Бенто.

Бенто коментира и играта на Кристиано Роналдо, който вкара и двете попадения за своя тим. „Това е един проблем, за който много съм говорил с вас, журналистите. Вече съм отговарял на такива въпроси. В някои мачове индивидуалните качества на играчите се виждат по-явно, в други – не. Това, което е важно, не е играчът, а отборът. Аз съм горд от това, което Роналдо прави за отбора.

Срещу Чехия няма да бъде лесно. Не бих казал, че ние сме фаворити. Трябва да продължим да работим и да даваме доказателства за нашите качества, както през последните дни, и тогава имаме шансове да се класираме за полуфиналите. Много е важно играчите да се възстановят колкото се може по-добре физически. Тогава ще се подготвим по-добре“, завърши Бенто.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !