Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Гала без гадже на море

отпечатай новината

24.06.2008 11:55 | Видян 32423 пъти

Гала без гадже на море

Довчера домошарка, сега нощна птица – Гала има нов начин на живот и гледа да не се застоява много у дома,пише Експрес. На почит при тв водещата не са само светските партита, а среднощните купони на морето.

Преди няколко дни Гала бе засечена да бушува в Планета клуб на Свети Влас. Компания на блондинката правеше единствено Кремена Халваджиян, с който бяха за три дена на морето. Така бизнесменът, с който ходи водещата, остана отново в потайностите. Клюкари пък подхвърлиха, че дамите са самички, за да могат спокойно да се отдадат на горещи авантюри.

В същата нощ се стекоха и още знаменитости от родния шоубизнес. Те направиха сериозен километраж само за да блеснат за първия рожден ден на заведението – част от веригата Планета клуб, които от години са предпочитаното място в елита в София, Варна и Пловдив. Манекенката Ирен Онтева и италианският й приятел и бъдещ съпруг Давид също предпочетоха да не си стоят вкъщи, а да се позабавляват някъде извън столицата. Плеймейтката Златка Райкова от среднощните си веселби изпусна рали състезанието на следващия ден в Балчик, където беше потвърдила участието си седмица преди това. До последно обаче горещата лейди от Пазарджик не вдигаше телефона си, а след това го изключи, оплакваха се организаторите. Друга плеймейтка – Николета Лозанова или по-известна като бившата на футболиста Ники Михайлов, също беше там, в компанията на нов обожател. Христо Сираков и бигбрадърската Зара пък смело се целуваха пред всички, докато до тях в танци се вихреха водещата на “Секс игри, ах” Диана Любенова и продуцентът Лес Уелдън. На партито край пристанището Марина Динева бяха още бизнесменът Динко Динев и съпругата му Соня, Юлияна Дончева, Кристина Димитрова и др.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !