Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Вини Джоунс взриви София

отпечатай новината

07.03.2012 09:30 | Видян 5111 пъти

Вини Джоунс взриви София

Капитан на шайка главорези, велик актьор, певец и колумнист в Сън. Това е той Вини Джоунс. Бившият футболист от Уимбълдън и звезда от филмите на Гай Ричи кацна миналата вечер на Летище София. Уелската легенда се присъедини към актьорския екип на филма Company оf Heroes - екранизация на едноименната компютърна игра. Заедно с друга холивудска звезда - американския актьор Том Сайзмор, ще играят войници, които участват в изключително опасна мисия.

„Предния път дойдох, за да играя футбол със Стоичков. Сега идвам, за да участвам във филм. Забавно е как нещата в живота се променят. Филмът е хубав и е за Втората световна война“, заяви рекордьорът за най-бърз жълт картон – само 3 секунди след началото на мача.

Джоунс си партнира с Никълъс Кейдж и Анджелина Джоли в Да изчезнеш за 60 секунди, с Джон Траволта, Хали Бери и Хю Джакман в Парола: Риба меч. Първата му главна роля беше в Гаднярът, където играе почти себе си – вкаран в затвора корумпиран и зависим от алкохола английски национал. Играе в редица хитови филми като Две димящи дула, Тя е пич, Момиче №1, Гепи и още, и още.

47-годишният Джоунс става капитан на Уимбълдън през 1986-а, когато отборът е известен с прозвището Лудата банда. Още тогава той се сдобива с имиджа не просто на лошо момче, а на истински разбойник. Една интересна случка и съответната снимка обикалят целия свят през 1987-а. Тогава по време на мача между Уимбълдън и Нюкасъл Вини наистина хваща съперника си, който пази – друго британско величие - Пол Гаскойн. Хваща го обаче с все сила за тестисите. Останалото е история.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !