Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Пената се сопна на Бербатов

отпечатай новината

14.02.2012 13:45 | Видян 2588 пъти

Пената се сопна на Бербатов

 Треньорът на ЦСКА Димитър Пенев се разграничи от думите на Димитър Бербатов. В началото на миналата седмица нападателят на Манчестър Юнайтед каза, че шефовете на “червените” не ръководят успешно клуба, а освен това се крият зад гърба и авторитета на Стратега.

Днес при пристигането на ЦСКА от Турция Пенев заяви: “Това си е негово мнение. Аз не мога да бъда съгласен с неговото мнение. Аз смятам, че не се крият зад мен, защото много пъти съм бил на поста треньор, а и почетен президент съм, така че не е нужно да се крият зад мен”.

ЦСКА продаде най-добрите си футболисти. Янис Зику, Спас Делев, Грегъри Нелсън и Мишел Платини вече не са в отбора, но Пенев е спокоен. “Трябва да има и пари и затова се правят тези неща. Смятам, че младите момчета добре работят, да не ви връщам към ‘85-’86 година. Надявам се, че трима-четирима от тях ще бъдат по-често на терена.

Очаквам двама-трима, може би днес е пристигнал един, от Кипър идва, и може би до 17 февруари трябва да пристигнат и другите двама”, каза още Пенев. “Червените” правят опити да вземат колумбийската звезда на Анортозис Рикардо Лаборде.

“Взе да става неудобно все да обещавам, че ще идват нови състезатели – днес, утре, в София… Е, идват, как да не идват. В последната седмица бяха двама, единият от тях ще остане (б.а. Илиас Хадад). Трябва да има и качествени футболисти. Затова имаме и достатъчно време до втория кръг. Тези, които идват, не са в началото на подготовка. Те са от сериозно първенство, затова си позволяваме да действаме по този начин”.

Чичо Митко призова феновете на ЦСКА да застанат зад отбора във връзка с готвения протест от тяхна страна заради политиката на клуба да продава. „Аз знам, че феновете обичат ЦСКА и винаги са изисквали от отбора, а той ги е радвал, но идва момент, когато трябва да се обединят и заедно да погледнем към положителните неща и тези, които са негативни. Аз смятам, че повечето са положителни”, смята треньорът на ЦСКА.

Футболистите на тима ще получат почивка до четвъртък, когато ще тренират на терена в Драгалевци. На 17 февруари пътуват за Либия, където ще играят два приятелски мача. “Целта е да видим новите футболисти, а и младите да се успокоят”, обясни Пенев.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !