Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Сарачинова изхвърли Вихра

отпечатай новината

05.01.2012 13:15 | Видян 4978 пъти

Сарачинова изхвърли Вихра

Отчаяната съпруга Вихра Христова е била изхвърлена от офиса на „Станция Нова" от водещата на „Най-добрата майка" Ирина Сарачинова, съобщиха свидетели на инцидента.
Последната от миналата година е любовница на съпруга на Вихра - Иван Христов. Досега двете запазваха приличен тон не само пред тв камерите, но дори и пред екипа на предаването. Вчера обаче драмата е станала неуправляема и Вихра на пожар е избягала от офиса.

Любовницата Сарачинова най-изненадващо е надделяла над съпругата Вихра. Наблюдатели на сеира около двете били склонни допреди няколко дни да предположат, че Вихра победоносно щяла да си върне Иван не само като грижовен баща на дъщеря й Ава, но и като пълноправен съпруг с всички, произтичащи от това задължения.

Сеирът между Вихра и Иван Христови започна малко след сватбата им. Години наред двамата живееха без подпис, но през август 2010-а сключиха официален брак. Миналата година пък Иван бе засечен да кръшка на Вихра с Ирина, водеща на предаването „Най-добрата майка". Дотогава Сарачинова минаваше за много добра приятелка на Вихра. След като стана ясно, че кръшкането на Иван с Ирина е постоянно, Вихра поне за пред хората не вдигаше никакви скандали и дори поздравяваше съперницата в кулоарите на предаването. Но в последните дни ситуацията станала неуправляема.

Запознати казват, че в екипа на „Станция Нова" имало много вътрешни интриги, които допълнително утежнявали положението. Официално никой не вземал страната на нито една от двете жени, но иначе се били групирали в лагери и гледали как да си подлеят вода. Преди проблемите на Вихра друга водеща на „Станция Нова" - сръбкинята Даниела Янков, имаше любовни мъки, но с Андрей Арнаудов. Тя бързо се разведе с него и напусна страната и предаването.

източник:Телеграф

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !