Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Десетки пяха хитовете на "Мастило"

отпечатай новината

28.11.2011 14:30 | Видян 4470 пъти

Десетки пяха хитовете на

Десетки почитатели на група „Мастило” куфяха на техните най-големи хитове в лъскавото столично заведение Sofia Live Club в петък вечер.

Фронт-дамата Виктория Терзийска демонстрира завидни певчески възможности и добро настроение, но и перфектен външен вид и секси стайлинг.

С нея на сцената свириха китаристът и композитор на бандата Десислав Данчев, както и Георги Марков-младши на барабаните и Емил Михайлов на баса.

Сред присъстващите на партито бе забелязан айдълът и победител от българската „Нова вълна 2010” Ники Манолов, който се радваше на приятната компания на непозната дама, макар умишлено да прикриваше какви точно са отношенията помежду им.

С женско внимание бе обграден и друг млад талант Рене Ранев. Изпълнителят, който само преди броени дни се класира успешно за полуфинала на българската Евровизия 2012, бе уловен в дружески разговори с Албена от хитовата група SUGA’ MAMMA, участник в първия X FACTOR за България.

Оказа се, че двамата се познават отдавна и даже имат записани две дуетни парчета. Дали двамата са обсъждали представянето на Рене на полуфинала на българската Евровизия 2012 през идния януари, или има нещо повече, те не пожелаха да споделят.
 
Все пак и Ники Манолов и Рене Ранев оставиха за миг своите дами, за да поздравят звездата на вечерта - Вики от „Мастило”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !