Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Андрей отива на село

отпечатай новината

11.11.2011 14:45 | Видян 2657 пъти

Андрей отива на село

Невертно, но факт - един от най-заклетите бохеми в родния шоубизнес, Андрей Арнаудов, обяви, че спира с бурните нощни изяви и започва да води смирен начин на живот. Водещият от "Нова" е взел решение да промени  напълно битието си, като за целта дори се е преместил в ново жилище. "Опосумът" вече не обитава апартамента си на пъпа на София, а е стопанин на къща в Драгалевци.

Там е свил семейно гнездо с танцьорката Маргарита Будинова, заради която се разведе със сръбската си жена Даниела Янков. "Цял живот съм бил в центъра на София, омръзнало ми е от тази непрекъсната лудница. В Драгалевци се чувствам като прероден, особено като изляза бос на тревата в двора", описва идиличния селски пейзаж Андрей.

Въпреки че водещият се радва на хармония във връзката си с Маргарита Будинова, изтъква, че е далеч от мисълта да я прави своя втора съпруга или да създават свои наследници.

Андрей има "светлия" пример на колегата си Иван, който твърде млад се ориентира към подобни сериозни занимания и сега бракът с Вихра му излиза през носа. "Гледам какво се случва с личния живот на Иван и мисля, че човек наистина трябва да е напълно сигурен, когато предприема стъпка като създаване на семейство и деца", лаконичен е Андрей.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !