Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Леона Луис обявява конкурс за млади дизайнери

отпечатай новината

02.11.2011 11:45 | Видян 1881 пъти

Леона Луис обявява конкурс за млади дизайнери

Леона Луис и Talenthouse обявяват конкурс, в който могат да участват всички фенове на певицата от цял свят и млади дизайнери, ученици и студенти. Конкурсът ще даде невероятната възможност на всички участници да създадат сценичен тоалет за Леона Луис, който тя ще използва на една от предстоящите й концертни изяви.

Talenthouse е социално-медийна платформа от ново поколение, насочена предимно към творчески ориентирани потребители. Тalenthouse е място, където хората могат да участват в проекти съвместно с водещи световни артисти и марки. През последната година Talenthouse заедно със звезди като Пол Макартни, музикантите от легендарната банд Куин, Джъстин Тимбърлейк и много други реализираха редица творчески проекти и уникални инициативи, в подкрепа на млади таланти от целия свят.

Леона Луис в екип с някои от най-големите имена в модната индустрия на Острова ще изберат печелившия модел от конкурса. Дрехата ще бъде ушита от професионален екип и Леона Луис ще я представи на някой от планираните й концерти до края на годината. Певицата ще заснеме и професионална фотосесия с тоалета, победител в конкура, която ще бъде предоставена на автора за портфолиото му.


Дизйните на облеклата трябва да бъдат подадени до 17-ти ноември.

Времето за гласуване от феновете е между 18-ти и 23-ти ноември.

Победителят ще бъде обявен на 1-ви декември.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !