ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Игор, Роксана, Тодор и Стелияна са финалистите в „Гласът на България”

отпечатай новината

18.10.2011 16:00 | Видян 4663 пъти

Игор, Роксана, Тодор и Стелияна са финалистите в „Гласът на България”

След невероятното шоу, което направиха талантите и звездните гости в „Гласът на България”  вчера, публиката и треньорите излъчиха най-добрите сред състезателите, които отиват на финала на хитовия музикален формат по bTV - Игор, Роксана, Тодор и Стелияна.

Въпреки прекрасните дуети с едни от най-популярните български изпълнители, шоуто напуснаха Елица, Невена, Валя и Гергана. Треньорите признаха, че не могат да вземат решението кой е достоен за титлата „Гласът на България” единствено на база представянето на полуфинала, а формират оценката си от съвкупността на гласовите възможности, сценично поведение и харизмата, които превръщат певеца в артист. 

На същото мнение беше и плеядата от български звезди – Дони, Данчо Караджов, Дичо, Орлин Павлов, Митко Щерев, Илия Ангелов, Азис, Илиян и световният шампион по бийтбокс SkilleR, които признаха таланта на състезателите в „Гласът на България” и им пожелаха светло сценично бъдеще.

Специални гости в полуфинала на „Гласът на България” бяха и музикантите от хитовата румънската група Deepcentral - Доро Тодорут и Джордже Калин, които представиха пред зрителите на bTV най-новия си сингъл – “Speed of Sound”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !