Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Емилия си спретна семейна идилия

отпечатай новината

25.05.2008 09:00 | Видян 25709 пъти | Гласували 5

Емилия си спретна семейна идилия

Ето я поредната новина от читателката ни Даниела Найденова. 

„Аз, още първият ден като родих, изпратих на всички близки и приятели SMS-и. Пратих и на много мои колеги, с които сме по-близки - на Ивана, Галена, Камелия. Всички много се радваха за мен", разказа Емилия.
Най-щастлив от всички, разбира се, е таткото Коко Динев.
„Щастлив е, защото знам, че много искаше да има син. Всички мъже мечтаят за момчета. Той се е радвал и на първото си дете, не мога да го скрия. Но в крайна сметка всеки баща иска и син", сподели развълнуваната майка.
Още едно бебе проплака във фолк гилдията. На 11 май Емилия дари шефа на футболния клуб „Вихрен" Коко Динев с наследник. Напук на слуховете по време на бременността й, че е поредната бройка в тефтерчето на бизнесмена, последвани от слуховете, че с таткото вече са се разделили, Емито е на върха на щастието. Нещо повече. Днес Емилия, Иван и Коко живеят заедно. Певицата се съгласи да разкаже вълненията си около щастливото събитие.
„Единственото нещо, което чувствам в момента, е силна любов. Знам, че оттук нататък няма да мога да прекарвам много време далеч от сина си. Дори и да изляза за няколко часа, бързам да се върна. Половината ми мозък е вкъщи. Страхувах се от следродилна депресия, но засега всичко е нормално", разказва мама Еми.
По време на бременността фолкфурията качила цели 18 килограма. Сега трябва да свали около девет-десет килца.
Преди раждането лекарите казвали на Еми, че бебето ще се появи на бял свят много мъничко.
„За моя радост Иван се роди 3,300 кг. Вярвам, че бързо ще си върна предишната форма", заканва се Емилия. Тя предчувствала, че ще роди момче. Заедно с Коко решават да го кръстят Иван - на неговия баща.
„Нещо вътре ми подсказваше, че ще е момче. Майчин инстинкт може би. В третия месец ми потвърдиха и името дойде само", разказа фолк певицата. От суеверие не смеела да обзаведе детската стая преди раждането.
„Буквално в последния момент купихме всичко. Това, че не сме пазарували предварително, не означава, че сега нещо му липсва. Моят съвет към майките е да не се притесняват, защото може да се напазарува и за един ден", споделя щастливата мама.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !