Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Калфин извади папка на Плевнелиев

отпечатай новината

12.10.2011 13:45 | Видян 1882 пъти | Гласували 1

Калфин извади папка на Плевнелиев

С размахване на червена папка, но не с компромат, а с данъчна декларация започна дебатът на кандидат-президентите Плевнелиев и Калфин по ТВ7. Водещият Николай Бареков успя да удари в земята конкуренцията от другите 3 национални телевизии и първи сблъска челно кандидатите. Те пристигнаха като холивудски звезди, минавайки по червен килим и аплодирани от фенове в студио Орфей на гърба на Интерпред, където се състоя дебатът.

Двамата герои се поздравиха почти дружески, успяха и да побъбрят малко. ВИП гостите на телевизията пък хапваха и пийваха, коментирайки нервността на кандидатите. И за двамата напрежението бе голямо, което зрителите не видяха, но присъстващите в студиото забелязаха по треперещите ръце и крака на Калфин и Плевнелиев. Те си размениха обичайните реплики между представители на ГЕРБ и БСП. От едната страна се чуха бодри думи за магистралите, от другата – за оставените 8 милиарда резерв.

И двамата кандидати се надпреварваха, малко като на сватба, да впечатляват с еврограмотност и контакти в Брюксел. Което е добре за всички нас, защото потичането на фондовете е спасение за икономиката. В агитката на Плевнелиев суперзвезда беше създалата нови златни момичета Илиана Раева, докато от отсрещната страна заложиха на доайените Любомир Левчев и Джеки Вагенщайн. Двамата ветерани бяха свидетели на дебата до първата почивка, когато напуснаха студиото уморени.

“ТВ7” направи модерен и европейски дебат, коментираха всички гости на шоуто, което направи Бареков. И двамата кандидати останаха доволни от представянето си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !