Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Михайлов: Всички български треньори са вариант

отпечатай новината

07.10.2011 14:20 | Видян 2441 пъти

Михайлов: Всички български треньори са вариант

Президентът на БФС Борислав Михайлов разкри, че всички български треньори са варианти за нов национален селекционер. В последните дни се заговори дори, че Милен Радуканов е предложен за поста, но Михайлов допълни, че решение ще се вземе след мачовете с Украйна и Уелс. Националите заминаха тази сутрин за Киев, а мачът е утре от 20,45 ч. българско време.

“Всички треньори са опция. Сега не сме коментирани с нито един треньор, чакам да минат тези два мача. Следващият ни мач е чак на 29 февруари в Унгария. През ноември няма да търсим контроли. Надявам се лека полека да нацелим ваксата и да почнем да постигаме добри резултати.

В момента не можем да коментираме Мадански. Той има договор с нас, треньор е и на младежкия национален отбор. Най-нормалното нещо беше той да бъде начело сега. Това го правят и други наши колеги. След това ще правим анализи. Предишният път ви казах, че България очевидно е доста интересна дестинация за треньорите, много чужденци се самопредлагат. Но не е имало разговори. Този път мислим да наемем български треньор”, коментира Михайлов на летище София.

“Винаги сме позитивни, когато тръгваме нанякъде. Истината е, че се прави нов отбор и трябва да променим самото отношение към него. Най-вече и на самите играчи. Думата национален отбор трябва да придобие друго значение за самите тях. Без резултати не може да има самочувствие. Сега ще говоря със Стилиян. Всеки има право да говори и да не говори. Това е добър сигнал. Не сме пращали покана за Бербатов”, каза още той.

Президентът на БФС коментира и жалбата на Англия за расизъм в мача на “Васил Левски”. “Това е пети случай на Английската федерация. Те явно се мислят за богопомазани. Това е жалба, която те дават. Според тях е имало расизъм. Отговорът трябва да бъде много директен и ясен. Това им е пети случай и то не срещу федерациите, а заради публиката. Според мен нямаше расизъм, делегатът също пише, че не е чул нещата, които твърдят англичаните”, каза още Михайлов.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !