Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Анелия и плеймейтката Галина Димитрова откриват нов салон

отпечатай новината

29.09.2011 10:00 | Видян 16268 пъти

Анелия и плеймейтката Галина Димитрова откриват нов салон

На 5 октомври коафьорът Мирослав Ангелов прерязва лентата на авторския си проект – фризьорски салон “Рандеву”. Събитието ще бъде уважено от популярни лица от шоубизнеса, спорта, медиите, видни предприемачи и бизнес дами. Новият оазис на красотата се намира в елитния квартал “Стрелбище” на ул."Нишава".

Талантливият фризьор ще посрещне в ателието си фолк дивата Анелия, плеймейтката Златка Димитрова, Мисис България Мариана Маринова, ледената кралица Асдис Ран, шефът на Найт Флайт Петко Димитров и много ВИП-персони. Очаква се с присъствието си да подкрепи новото начинание и кралят на фолка Азис. Интериорът на фризьорското ателие ще впечатли всички с уникалната си комбинация от бяло,черно и червено. Във връзка с предстоящото откриване, Мирослав засне и провокативна фотосесия.

В компанията на горещата плеймейтка Галина Димитрова и моделите Мартин и Димитър Илчев, позиращите се разголиха истински пред камерата на топ-фотографа Костадин Кръстев-Коко. Скандалните голи кадри скоро ще греят от билбордове в цяла София, а до откриването на салонът фотосесията се пази в пълна тайна. Гримът е дело на талантливата Аделина Цанева-Ади, а кадрите са правени в хотел Мег-София с подкрепата на хита на нощна София - клуб Найт Флайт. Всички тръпнат в очакване да видят новата визия на салон “Рандеву”, а популярните личности в България вече се стягат за предстоящото модно парти.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !