Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Любо Пенев подготвил капани за Левски

отпечатай новината

15.09.2011 17:15 | Видян 1847 пъти

Любо Пенев подготвил капани за Левски

“Всички мачове са еднакво важни за шампионите, каквито сме ние. Уважавам всички противници, независимо дали играят добър или не чак толкова добър футбол. Без значение срещу кого играеш – винаги вземаш само три точки. Нашето внимание и настроение трябва да бъде едно и също. Играем за победа, независимо срещу кого се изправяме. Всички в отбора са готови за мача. Нямаме контузени. Тренирахме нормално през седмицата. Очаквам един добър мач. Резултатът да бъде в наша полза”, каза Пенев.

“Това не е въпрос на сметки. Устройва ни двойката от знаците. Имаме желание, имаме настроение и възможности да постигнем победата в София. Това е целта, която преследваме във всеки един мач срещу всеки един съперник. Левски е един от силните и водещите отбори в първенството. Един от претендентите за титлата. Вярно, че паднахме на “Герена”, но това е минало. Сега е ново първенство. Предстои нов мач с нови идеи.

Наясно съм с идеята. Наясно съм със състава. Въпросът е да се изпълнят тактическите указания и задачите, които ще бъдат поставени на момчетата. Напрежението трябва да е положително. Предстои мач, в който всеки един футболист иска да играем. Излизаме срещу силен съперник, който също ще иска да победи. Очаквам затова интересен и оспорван мач. Резултатът от това дерби няма да реши шампионата.

Нека да има война между двата отбора. Но, разбира се, в кавички. Нека има спортна битка на терена. А не извън него. Това очаквам да се случи в събота. Надявам се да има феърплей. Аз и моите футболисти имаме уважение към съперника. Винаги можем да бъдем изненадани. Както и ние можем да изненадаме Левски. Ще се срещнат два грамотни отбора. И ще бъде изключително важна тактическата дисциплина в моя тим. Това е едно от нещата, от които зависи представянето ни. Подготвил съм някои капани и в защита, и в нападение”, загатна треньорът на Литекс.

Източник: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !