Деси Димитрова остана без бански в...

Деси Димитрова накара гърците да се размечтаят....

Първи трейлър на Домът на Gucci

Този ноември номинираният за „Оскар“ именит...

Миро яко го закъса, пее по сватби

отпечатай новината

31.08.2011 09:45 | Видян 3442 пъти

Миро яко го закъса, пее по сватби

"Когато нямаш участия, и сватбата е участие", гласи музикантска поговорка, към която явно Миро вече стриктно се придържа. Този уикенд бившата половинка на Галя пя на сватба в хотел "Риу Правец" срещу солидна сума, пише вестник Всеки ден. Той е взел 7 бона за ангажимента. Гостите на събитието чуха няколко негови хита и дори лекичко потанцуваха.

Малцина обаче станаха свидетели на падението на изпълнителя на хита "Губя контрол, когато", защото тържеството се проведе в голф комплекса, който е отдалечен от хотела. По това време в "Риу Правец" имаше още две сватби, на които нямаше гост-изпълнители и сватбарите от купона на Миро с нескрито задоволство коментираха, че той е бил само при тях и това е придало особена тежест на събитието.

Щастливи от този факт обаче бяха само младоженците и гостите им. Останалите отседнали в хотела негодуваха, защото партитата, продължили до късно, са попречили на почивката им. Никой от тях не разбра кому е нужно да има три сватби едновременно и защо не са предупредили още на рецепцията по време на настаняването, за да решат дали да се подложат на сватбена инвазия или не.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !