Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Г-жа Пайнер: Всички бременни, няма кой да пее на изборите!

отпечатай новината

12.08.2011 10:00 | Видян 19331 пъти | Гласували 1

Г-жа Пайнер: Всички бременни, няма кой да пее на изборите!

Певиците на Пайнер започнали масово да забременяват и да отказват участия по концерти и заведения, проплака неотдавна съпругата на Митко Пайнера, г-жа Мария Димитрова пред своя приятелка. „Като зараза е – една да зачене и всички тръгват и те да раждат!“ - хленчела тя.

„Не мога да си представя кой ще пее на изборите!“ - кахърила се горката г-жа Пайнер, която се явява и счетоводителка на Димитровградската империя.
Неотдавна фолкдивата Гергана обяви, че е поредната забременяла звезда на Пайнер. Певицата таман се завърна на сцената след двугодишно безпричинно отсъствие и взела, че намерила някакъв италианец на морето. И вече бърза да му роди дете, вайка се Мария Димитрова-Пайнера.

Друга млада звезда на компанията, Елена Паришева, пък категорично отказа каквито и да било ангажименти /дори роля в Стъклен Дом/ защото носи бебето  на футболиста Ивелин Попов. Глория, например, пееше до 8-ия месец на своята бременност, спомня си златните години на чалгата Мария Димитрова. А днешните изпълнителки само чакали да им закъснее и започвали да отказват участия. Елена Паришева, например, решила, че й става лошо още докато била в първия месец и категорично отказала да се показва където и да било на сцена, пише всетник Супер 19'.

На всичкото отгоре младите майки-герои като Димана, Мара Отварачката, Галена  постоянно променяли ангажиментите си, защото се съобразявали с режима на децата си и техните гледачки.  На тях изобщо не можело да се разчита, тъй като децата им били на възраст между 1 и 2 годинки и постоянно се нуждаели от майките си.

Други пък, като Анелия и Нелина, имали първокласници и изобщо не можели да си представят да се включат в кампанията след септември месец.
Добре, че още има мъже в този бизнес, та да не се притеснявам поне за тях, заключила Мария. Те поне били защитени от забременяване.
Макар че Коцето изглежда странно закръглен напоследък, пошегувала се тя пред приятелката си. Нали стана собственик на заведения, не се знае и той дали и той няма да реши, че не му се пее в един момент.

Първото дете на Пайнер родила Глория преди 15 години. Оттогава до днес певиците не се спират пред нищо, за да имат малки, оплакала се Мария. Просто е като с дрехите и обувките – щом една има нещо, значи и другите го искат.. Дори нямали против ако децата им са от един и същи баща, както вече неведнъж се случвало в компанията. Слава богу, поне не се карат на тази тема и още не са се хванали за косите, утешава се г-жа Пайнер. В крайна сметка всички сме едно голямо семейство.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !