Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Ники Кънчев се дава под наем, а кой ще го вземе?

отпечатай новината

11.08.2011 14:00 | Видян 3688 пъти | Гласували 1

Ники Кънчев се дава под наем, а кой ще го вземе?

Ншики Кънчев заплашва, че ще дава себе си под наем от следващия тв сезон. Въпросът е ще го поиска ли някой. Идеята на новото предаване ще бъде към 50-годишния тв водещ с опит да се обръща всеки, който има нужда от помощ и съдействие при разрешаването на даден проблем.

От своя страна той обещава да използва всичките си знания, умения и контакти, за да реши случая и да улесни живота на хората. Ще пътува из града и страната със своя автомобил, ще разчита на армия от най-подходящите експерти, ще помага и ще дава ценни съвети на зрителите по всякакви теми и ще им спестява време, пари, нерви и усилия.

"Шоуто на Иван и Андрей“ спира от есента, но двамата водещи няма да останат без работа. Което е доста важно за Иван, който има да храни жена с дете и любовница - Ирина Сарачинова, както обяви Всеки ден. "Разбий Иван и Андрей" ще се излъчва веднъж седмично, съобщиха от Нова телевизия.Тандемът тв водещи хвърля ръкавицата към всички, които искат да се изправят срещу тях, в една различна, невиждана досега и много забавна битка. Дано да си пазят боксовите ръкавици от Сблъсък.

Снимка: бта

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !