Криси Тейгън разкри пола на бебето си...

Опа! На 17 септември Криси Тейгън използва историите си в...

Гуен Стефани смени лика на бившия си...

След участието си на наградите на Академията за кънтри...

Данъчните погват и Азис

отпечатай новината

10.08.2011 15:45 | Видян 10947 пъти | Гласували 1

Данъчните погват и Азис

Това станало ясно след разкриването на черното счетоводство, което се е водело за участниците в клуб "Биад". Документи и компютри от клуба бяха конфискувани преди дни в съвместна акция на данъчните и МВР. Тогава стана ясно, че фирмата, която притежава дискотеката, както и клубовете "Ориент 33", Jeam Beam и Fire, е укрила 50 млн. лв. оборот.

При проверката на реалното счетоводство станало ясно, че всички изпълнители, които са имали участия в чалга заведенията, са вземали половината си хонорар на ръка, без да го декларират по никакъв начин. Другата половина е била превеждана по банков път. Така например Азис е прибрал хонорар от 12 000 лв., който не е бил коректно деклариран, пишат БЛИЦ.

Само за последната година на чалга звездите на ръка са били раздадени хонорари в размер на около 250 000 лв. Участия през последните 12 месеца в "Биад" са имали още изпълнители като Преслава, Емилия, Анелия, Камелия, Андреа, Тони Стораро, Галена, Глория, Илиян, Константин и др.

Очаква се всички те да бъдат проверени от данъчните във връзка с изплатените им хонорари от заведението. Най-вероятно това ще доведе до възобновяването на вече приключили ревизии и преразглеждане на течащите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !