Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Най-много зрители са избрали “Комиците”

отпечатай новината

15.05.2008 11:53 | Видян 4869 пъти

Най-много зрители са избрали “Комиците”

Според публикувани проучвания на агенция ТВ план/ТНС и за месец април комедийното шоу “Комиците” заема първо място сред петдесетте най-гледани телевизионни предавания в българския ефир. На живо в залата на кино “Люмиер” или пред телевизионния екран звездите Любомир Нейков, Христо Гърбов, Кръстю Лафазанов, Руслан Мъйнов, Ненчо Илчев и Петьо Петков – Шайбата успяват да предизвикат зрителите с актьорските си превъплъщения в емблематични вече образи като Ненчо и Ненка, Пегъзий Музовски, Тоска Трубадурова, баба Абсурдана и много други. Талантът на любимците, гостуването на популярни и интересни личности сред публиката, както и хората зад кадър успяват заедно да ни разсмеят и създадат настроение.


Още следващия петък ще видите как се смеят от сърце Фънки и Есил от “Мюзик Айдъл”, Мартин Захариев от “Форт Боярт”, деветте хлапета от “Това го знае всяко хлапе” и култовия Супер Любо. Ще видите също и как пада от смях Руслан Мъйнов в ролята на бебето на Боги от „Часът на Мама”, как пада пиян Руслан Мъйнов в ролята на Тоска, и как пада още няколко пъти Руслан Мъйнов без роля.


Заедно с предаването “Комиците”, актьорите вече се подготвят и за новите си срещи на живо с публиката от цяла България. Второто национално турне ще стартира през средата на месец август с много нови изненади и тонове смях.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !