Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Таня Боева: "Къде са Ви сърцата?"

отпечатай новината

02.08.2011 16:40 | Видян 7206 пъти | Гласували 2

Таня Боева:

Съкрушена от загубата на детето си, тези дни Таня Боева понесе още един удар, но този път не от съдбата, а от "търсачи на сензация". Така нарече певицата онези, които сътвориха слуха че е пред самоубийство. Преди седмица в "Шоу" излезе с бомбастичното заглавие, че звездата обмисля самоубийство. Специално към тях, а и за да успокои близките си и почитателите си, изпълнителката изля болката във Фейсбук страницата си.

"Възмутена съм от поредното цинично заглавие: "Таня Боева пред самоубийство"! Да, преживявам тежко загубата на бебенцето си. Коя майка не би?! Но кой мозък измисли, че съм пред самоубийство? Разбирам, че вестникът трябва да се продава и че сензации от този род най-много продават, но хора..Не са ли журналистите хора все пак? За сведение на търсачите на сензации - да, болката и и тъгата в сърцето ми са непоносими (не е трудно да се разбере дори от тези, които не са преминавали през този ад), но и за миг не ми е минавало през ума да посягам на живота си!" написа в профила си в социалната мрежа Таня по повод поредния слух, който наскоро прочела на страниците на популярно издание.

Изпълнителката продължава със съобщение, или по-скоро молба, към медиите: "Уважаеми журналисти, оставете ме да изживея мъката си и проявете малко разбиране поне в този момент! Не вменявайте с тази лекота на хората, че съм лабилна! Малка ли ви се стори болката ми сега, та да ми хвърляте и тези обида? Да, душата ми страда за "отнетото" ми бебе, но не ви ли убягва нещо? Имам невероятно, прекрасно малко момченце на 3 години, което обичам с цялото си сърце и заради което си струва да обърна света! Как помислихте, че мога да му причиня това? Моля Ви, проявете поне малко човечност и пощадете семейството ми, ако не мен. Нали не бихте искали вашата майка да прочете това за Вас?! Не правете сензации от човешката трагедия! Благодаря Ви" , написа Таня.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !