Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Емилия снима свои фенове в новия си клип

отпечатай новината

28.07.2011 11:30 | Видян 7094 пъти

Емилия снима свои фенове в новия си клип

Поп фолк певицата Емилия написа следното във Фейсбук профила си: "Коя моя бърза песен, която няма видеоклип много бихте искали да има такъв? Замислила съм нещо и много скоро ще разберете за какво става въпрос... :)"

Оказа се, че блондинката е решила да заснеме най-големите си почитатели в новото видео, което подготвя. Вотът от допитването й показа, че близо 90% от хората смятат видеореализацията да бъде към парчето "Ще се влюбиш", което намери място в албума "Така ми харесва".

От днес всички, които искат да станат част от клипа към "Ще се влюбиш" могат да заснемат импровизирано и оригинално видео със своя фотоапарат или gsm, което да изпратят на email адрес: nick_35@abv.bg

Най-интересните любителски видеа ще бъдат сглобени, а видеореализацията ще се върти по Планета и Planeta HD.

Може да се гримирате, облечете и фризирате като Емилия, може да пеете "Ще се влюбиш" под съпровода на музиката у вас или на вашето работно място, може да отправите и поздрав преди или след видеото лично към Емилия. Вие сте... Давайте и не се притеснявайте. Имате 1 месец до края на август. Постарайте се клипчетата ви по възможност да бъдат с добро качество и по възможност в HD формат.



автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !