Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Устата и Андреа ще избират лоши момичета

отпечатай новината

12.07.2011 13:30 | Видян 15554 пъти

Устата и Андреа ще избират лоши момичета

Устата и Андреа ще са част от звездното жури, което ще избере най-лошото момиче на 2011-та година на 29-ти юли в Бедрум на Слънчев бряг.

Конкурсът Miss Bad Girl ще се проведе за втора поредна година. Грандиозният успех на надпреварата миналото лято на Свети влас провокира идейният организатор Ива Атанасова отново да събере сексапила и зрелището на едно място.

Десет много лоши момичета ще завъртят главите на гостите с невиждана шоу-надпревара.

Всяка една от палавниците ще е със собствен секси псевдоним, а на видео-стената в заведението ще се завъртят кратки видео-визитки на участничките, заснети предварително на различни екзотични места.

Конкурсът ще премине под формата на шоу-спектакъл в три тура.

Началото на блясъка ще бъде поставен от балет. Между туровете ще бъдат поканени изпълнители. Водещи на вечерта, която ще премине под мотото "... и тя има своето хоби", ще са Ива Атанасова и Нина Никол.

В първи тур, докато върви секси представянето на участничките с видео-визитки, самите те ще заложат на разкрепостеното поведение на сцената. Във втори тур момичетата се влязат в ролята на псевдонимите си – една ще се заиграе с човек от публиката, друга ще изяде банан по секси начин, трета ще се окъпе в шампанско и т.н.
Журито няма да пропусне възможността да зададе и своите неудобни въпроси към претендентките. Момичетата ще се събличат на сцената, докато останат по бански, а някои и без. В трети тур всяка ще докаже колко лоша може да бъде в действителност.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !