Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Николета Лозанова фенка на Красен

отпечатай новината

12.07.2011 11:40 | Видян 4349 пъти

Николета Лозанова фенка на Красен

"В първия момент, когато видях се учудих какво по-точно пише, не можах да повярвам, но факт! Бях очарован! Относно отношението ми към Николета мога да кажа само, че е една готина мацка.", казва изпълнителят Красен по повод информациите, че плеймейтката Николета Лозанова е сред почитателките му.

Миналата седмица доста медии гръмнаха с информацията, че красавицата си паднала сериозно по дебютната песен на младия певец - "Кървави сълзи" и я поствала на страницата си във "Фейсбук", с което засвидетелствала симпатията си.

За кого обаче откритието на "Real enterprises" наистина е проляло тези сълзи, питат се доста хора?! "Това е твърде интимно. Засега смятам да го запазя в тайна", казва Красен и добавя, че от година е сам в личен план и сега се е посветил изцяло на кариерата си.

Преди дни се появи втората му песен, която е озаглавена "Запознай се с мен". "Нямаше как да се отделя от „летния шаблон”. Песента я планувахме доста отдавна и смятам, че нейното време е точно сега. Избрах да работя с Боби Павлов(аранжиментът е негов), защото исках да заложа на ново лице в музиката. В песента специално участие взема и инструменталиста Борил, който се справи превъзходно и му благодаря", разказва талантът.
Красен се надява, че "Запознай се с мен" ще се хареса на хората и ще бъде сред най-слушаните парчета на лято 2011.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !