Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

ИМАМЕ СИ ПЪРВИЯ БЪЛГАРСКИ ЛОРД

отпечатай новината

08.07.2011 14:00 | Видян 7244 пъти

ИМАМЕ СИ ПЪРВИЯ БЪЛГАРСКИ ЛОРД

След като демокрацията ни поднесе единствените барони в България в лицето на барон и баронеса Кирил и Вера Гендович, страната ни осъмна с още една титулована личност. Това е един от най-заслужилите посланици на добрия вкус и незаменим пиар на богатите и известните Евгени Минчев, който за три години успя да се сближи с едни от най-важните хора в Обединеното кралство. Още преди години СЛАВА писа за английската връзка на Минчев с лондонските аристократи лорд Антъни ъф Блетсо и баронеса Сюзън Грийнфилд- двамата депутати в House of Lords /Английския Парламент/, както и за руската му връзка с аристократичната имперска фамилия Романови- престолонаследници на Русия. Последваха вечери с братовчеда на Кралицата принц Майкъл, с министри и милиардери.

С декрет, подписан от 16 негови съседи по земя в област Итън, българският гражданин, роден като Евгени Константинов Минчев става лорд от Итън а документът за това е впечатляващ и Супер 19 е единственият, сдобил се с него.

Запитан как точно се става английски лорд, Минчев сухо и сдържано отговори: „Купих правилната земя, от правилните хора”. И действително, проверка на вестника доказа, че в някои райони на Великобритания съществуват така наречените феодални титли, които позволяват на не- англичани да притежават земи, чиито притежатели или са покойници и земите им се продават от техните наследници или се купуват направо от живите аристократи. Тези дни е пристигнал и нотариалният акт, който потвърждава титлата на новият Лорд Евгени Минчев ъф Итън, както и документите, които го задължават от тук насетне да се подписва и представя ,като лорд ъф Итън.

Супер 19 се осведоми, че титлата, която Минчев притежава не може да се предава по наследство от тук нататък, но пък ако се ожени, съпругата му автоматично става лейди. Скорошните  срещи на Евгени с братовчеда на английската кралица Елизабет Втора- принц Майкъл ъф Кент, и наследникът на фамилията, построила символа на Ню Йорк хотел Уолдорф Астория лорд Астор, също обяснява внезапното вписване на Минчев в регистрите на аристокрацията.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !