Дамиано от Монескин се съблича за...

Дамиано - лидерът на станалата култова италианска група...

Гала на българската култура в...

Гала концертът е част от артистичната инициатива на...

Милянкова от Под прикритие била гадже на Маргина

отпечатай новината

03.07.2011 09:00 | Видян 8878 пъти | Гласували 1

Милянкова от Под прикритие била гадже на Маргина

Завършващият първи сезон на сериала Под прикритие с натирената от гаджето си – бос на МАФИЯТА героиня на Ирена Милянкова доста прилича на истинската история на красавицата. Това довериха пред Супер 19’ източници от Визаж. Те разкриват още, че също като телевизионната си героиня Ирена замисляла бягство от България зад Океана. Но разликата е, че не планувала спасение в Рио, Бразилия, а направо осъществила десант в Съединените американски щати...

Пристигнала 14-годишна в София, красавицата от Разград Ирена Милянкова е имала вземане – даване със самия благодетел на модната агенция Визаж Красимир Маринов – Маргина, ако се вярва на колегите на хубавицата.
Връзката им не била дълготрайна, защото по същото време той имал паралелна дружба с Жени Калканджиева, пък както е известно е и семеен. Сигурно е било привличане от пръв поглед, което е съвсем логично като се има предвид опасният чар на девойката.

След големия бос Ирена открила мъжа на живота си

в лицето на букера във Визаж Росен Чолов, с когото живее и до днес. Любовта им е голяма и дълготрайна.
Но и в нея е имало облачни дни. Колегите на Ирена от Визаж не пропускат да пуснат клюката, че Милянкова избягала чак в Америка. Тя си събрала багажа и хукнала подир щатски кинорежисьор. Той й завъртял главата с идеята за холивудска кариера. Ирена пък имала осигурена работна виза от международната моделска агенция Мейджър, за която манекенствала по онова време. Така нарамила дисагите с надеждата

да се превърне в следващата  Анджелина Джоли

Двете си приличат по страстните устни и европейския имидж. Но връзките на таткото на Джоли – Джон Войт явно са си казали думата за пробива й в Холивуд. Ирена нямала тоз късмет. След няколко месеца трябвало да признае провала на мечтите и надеждите си за артистична кариера. Не се отчаяла обаче, сякаш още навремето е знаела, че ще вземе главната роля в сериала Под прикритие на БНТ.
Хубавелката събрала багажа си и се върнала в България. Съпругът й – меломан отново я приел в домашното гнездо. Разгорялата се наново любов на двамата от Визаж дала плод – тяхното трето дете.  

Легенди и митове: От боса ли е първото дете на модела?

Злите езици си нямат работа, та приписват едва ли не на големия бос първото дете на Милянкова.
“Пълна лъжа и измама”, коментират колегите на Ирена. “Та детето е одрало кожата на татко си Росен”, добавят те. Дори не потърсихме Ирена Милянкова за коментар, защото за Супер 19’ е ясно – едно са легендите и митовете, друго е обективната истина.

Не е ясно защо човешката злоба приписва на популярните ни красавици деца от бивши техни спътници. Примерите не са един и два. И забавното е, че във всички случаи малките заприличват на татковците толкова много, че съмненията отпадат.

Единственото изключение от правилото е незаконнороденият син на Ирен Кривошиева от Стефан Данаилов. Въпреки годините мълчание, от бебешка възраст до наши дни приликата на Влади с Ламбо е толкова поразителна, че народният артист нямаше как да не си признае.


Всички Мис България минали на проверка през Големия

“Всички носителки на короната Мис България са минали на проверка през Големия Маргин”, гласи друга мълва от Визаж. При това ставало въпрос не само за победителките в националния конкурс за красота, които са излъчени от фирмата на Жени Калканджиева. Голямата й конкурентка Наталия Гуркова също била на проби, след което нейни приятелки я видели да се показва с нови ботуши от известен бутик в центъра на София. Не им вярваме на приказките.

Защото третата най-известна Мис – Ивайла Бакалова никога не е била с Маргина. Двамата даже влизат в открит конфликт, когато излъчената от Дарина Павлова коронована хубавица отказва да предаде г-жа Мулти. Ивето продължава да й помага в организацията на Мис България 2003.

Победителката в този конкурс Елена Тихомирова също не е в контингента на Маргина, добяват модисти. Тя първо е била с известен адвокат, после се появява на бал в Хилтън с Вальо Топлото, а накрая намира пристанище при бившия на Галя от Сатен – Иво.


   

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !