Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Гръцката звезда Йоргос Ясемис похвали Тони Стораро

отпечатай новината

27.06.2011 12:00 | Видян 6830 пъти

Гръцката звезда Йоргос Ясемис похвали Тони Стораро

Седмица след излизането си новата песен на Тони Стораро „Само тебе виждам” се радва на огромен успех. Освен десетките гледания в интернет, тя стана предпочитана в радиоефира и по родните заведения. Топартистът на Diapason Records впечатли с изпълнението си дори гръцката звезда Йоргос Ясемис, който пее оригиналната версия. Големия Тони получи специална похвала от колегата си за своя нов проект.

Тони Стораро зарадва многобройните си почитатели с песента „Само тебе виждам” в първия ден на лятото и оттогава до сега тя генерира над 150 000 гледания в портала за видеосподеляне vbox7. До броени дни гласовитият шумналия ще снима и клип към песента, който ще се завърти по Фен ТВ.

Освен феновете, от изпълнението на Тони Стораро силно впечатлен останал и гръцката звезда Йоргос Ясемис, който изпълнява оригиналната версия на парчето. Двамата с родния певец са се срещали на живо и даже са пели на една сцена. Това се случи по време на промоцията на албума на Тони през 2009-а година в София, на която Ясемис бе поканен като специален гост. И тогава, и сега чаровният Йоргос не пести суперлативи за българския си колега.

„Много ми допада версията, която Тони Стораро е направил на песента на Фивос, която аз пея на гръцки. Поздравявам го, както и продуцентите му от Diapason Records.”, каза гръцкият изпълнител. Звездата от южната ни съседка не крие и колко много харесва сраната ни. „Страшно много обичам България и с нетърпение очаквам пак да дойда.”, сподели той. „Ще бъда щастлив, ако имам възможността отново да пея на една сцена с Тони Стораро, който е изключителен изпълнител.”, допълни талантливият грък.

Тони Стораро не пропуска да върне жеста и също изказва редица ласкави думи за колегата си. „Много ми стана приятно, когато разбрах, че Йоргос Ясемис харесва моето изпълнение.”, не крие вълнението си той. „Не е често срещано един изпълнител да изкаже похвала към друг, особено когато пък става дума за негова песен. Ето защо съм още по-щастлив от думите му.”, аргументира се звездата на Diapason Records. „За мен би било чест и удоволствие отново да пеем на една сцена заедно с него. Надявам се, че скоро и това ще се случи в България или пък в Гърция.”, каза Големия Тони в заключение.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !