Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Шейхове коткат Бербо с рекордна заплата

отпечатай новината

24.06.2011 11:00 | Видян 2856 пъти

Шейхове коткат Бербо с рекордна заплата

Френският гранд ПСЖ е все по-упорит в опитите си да привлече Димитър Бербатов. Както е известно, голмайсторът на Висшата лига и Манчестър Юнайтед е желан от редица клубове, но иска да остане на Олд Трафорд и през следващия сезон.

Франс Футбол твърди, че катарската спортна инвестиционна компания, която е собственик на ПСЖ, е все по-близо до привличането на най-добрия български футболист. Босовете от Qatar Investment Authority са готови да увеличат заплатата на Митко, който в момента получава по 5 милиона евро на година в Манчестър Юнайтед. Катарците дори желаят да го направят най-скъпо платения играч на ПСЖ.

Във Франция даже твърдят, че новият спортно-технически директор на клуба Леонардо ще пътува през следващата седмица до Манчестър, за да се срещне с Бербо.  Бразилецът, който бе начело на Интер и Милан, все още не е навлязъл в новата си роля в ПСЖ, но вече е провел няколко срещи със старши треньора Антоан Комбуаре, с когото са обсъдили трансферната политика на клуба.

Информациите от Франция са, че ръководството на ПСЖ е готово да плати 15 милиона евро за Бербатов, а офертата щяла да бъде отправена към Манчестър Юнайтед през следващата седмица. Договорът на нашия с Червените дяволи изтича през лятото на 2012-а. До момента няма никаква индикация, че контрактът на бившия капитан на националния ще бъде подновен.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !