Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Посланикът на Израел говори за...

Горещ коментар за ескалацията на напрежението между Иран...

Кученцето Кори и пет котета намериха дом с кампанията „Вземи ме вкъщи“

отпечатай новината

20.06.2011 11:00 | Видян 4118 пъти

Кученцето Кори и пет котета намериха дом с кампанията „Вземи ме вкъщи“

Благородният жест на актрисата и модел Диляна Попова да помогне със съвместна фотосесия за намирането на дом на малкото кученце Кори, се увенча с успех. В петък, 17 юни, вече четиримесечната Кори направи първи обстоен оглед на своя нов дом. Теодора Николова и семейството й пожелаха синеоката красавица да стане част от живота им и след няколко срещи и дълги разходи, това вече е факт.

Една от първите срещи на малката Кори и новата й стопанка ще бъде с треньора Венци Дачевски от училището за кучета „Чемпиън“. Венци ще се занимава безплатно с кучетата, осиновени в кампанията „Вземи ме вкъщи“, за да гарантира, че медийните звезди имат безукорни маниери.

Междувременно стана ясно, че премеждията и бедите са вече зад гърба на друго кученце, предлагано за осиновяване – за чаровната Мила от Марс приемния дом стана постоянен. Антония Тачева, която намери и спаси Мила с цената на операция и продължително възстановяване, реши да задържи кученцето, към което всички в дома й вече са много привързани.

Своеобразен рекорд постави инициативата в осиновяването на котета – за период от месец цели пет малки тигри намериха стопани. Първа за дома на Илина Топчева в Стара Загора замина малката Микаела. Втори, отново към „Града на липите“, замина едномесечния Филип, осиновен от Георги Стефанов.

Рижите му братчета Леополд и Тимъти намериха дом в София – Лео вече си играе с петгодишната Алекс Протогерова, а Тимъти е котарака на малкия Кристиян Томов.
Освен за синеоката Кори, петък, 17 юни бе щастлив ден и за едно коте. Повече от месец Анна Ангелова от София чакаше подходящо коте за осиновяване. Търпението й беше наградено и в дома й вече живее малкия Габриел. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !