Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Раян: Искам всичко, което постигам, да е достойно и без лъжи

отпечатай новината

15.06.2011 10:40 | Видян 2530 пъти | Гласували 2

Раян: Искам всичко, което постигам, да е достойно и без лъжи

През изминалата седмица българският попфолк се сдоби с най-младото си попълнение. 17 годишният Раян Борислав Тодоров дебютира с песента си "Спомен" и даде заявка за дълга и обещаваща кариера.

Талантът е роден на 17 май 1994г. в град Силистра. Дарбата наследил от своя дядо, който е записвал песни съвместно с БНР. Раян започнал да се занимава с музика от скоро. Майка му има основна заслуга за това, тъй като тя най-много го подкрепила в начинанието. Раян все още учи в родния си град, в местната елитна гимназия ПГСУАУ "Атанас Буров" - специалност "Организация на хотелиерството". Първата му изява на сцена била на пролетен концерт в Силистра. Всички присъстващи останали удивени от лъчезарното му и харизматично присъствие.

За себе си артистът на музикална компания "Real enterprises" казва, че е амбициозен, справедлив и ловък. Хобито му е музиката и запознанствата с непознати. През свободното си време Раян обича да релаксира пред телевизора. Младият изпълнител споделя, че има само един идол и неговото име е Вера Брежнева. Почитател е иначе и на Дима Билан, Кристина Агилера, Крис Салватор,Селин Дион и Кети Пери. А от българските – Андреа и Росица Кирилова.
За Раян най-важно е нещата, които постига, да са истински и достойни, без лъжа и скрити помисли.

Заедно с продуцента си Николай Първанов-Китеца вече работят над следващото парче, което ще излезе с видеореализация.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !